Kraljeva komentatorka: "Oče je Meghan Markle večkrat ponižal in osramotil."

Kraljeva komentatorka: "Oče je Meghan Markle večkrat ponižal in osramotil." (foto: Profimedia) Profimedia
28. 8. 2018

Vojvodinja Meghan Markle je že nekaj časa v slabih odnosih s svojim očetom Thomasom Marklom. Vse pa se zdi, da še nekaj časa ne bosta govorila.

Vojvodinja Meghan Markle že vse od poroke s princem Harryjem bije bitko s svojim očetom. Thomas Markle izjemno rad nastopa v medijih, do zdaj pa je imel že kar nekaj intervjujev, v katerih je bil povsem brez dlake na jeziku.

Med drugim je tako razkril, kaj si misli o pokojni princesi Diani, o čem sta se pogovarjala s princem Harryjem in kakšno mnenje ima princ Harry o Donaldu Trumpu. Thomas je torej povsem brez zadržkov in hčerko s svojimi izjavami ves čas spravlja v neroden položaj. Vse se torej zdi, da Meghan in Thomas še nekaj časa ne bosta govorila.

Kraljeva komentatorka Victoria Arbiter je tako za 9Honey dejala, da se je Meghan že pred časom močno oddaljila od svojega očeta. "S svojimi izjavami ji je povzročil čustveno zlorabo," je dejala. 

"V svojih izjavah je grozil, bil je hladen, sramotil jo je in poniževal, bil je vse tisto najslabše, kar si lahko zamislite," je še dodala.

Thomas je njun odnos še dodatno poslabšal, ker se je v izjavah velikokrat lagal, saj je ves čas govoril, da mu njegova hčerka noče pomagati. "Thomasu je bila pomoč večkrat ponujena," je dejala Arbiterjeva in s tem mislila na Thomasove izjave, da mu kraljeva družina ni želela pomagati, da bi se sploh lahko udeležil poroke svoje hčerke. "To ni res, kraljeva družina je v Mehiko poslala svoje osebje, ki je bilo zadolženo, da ga iz Mehike pripelje do letališča in nato naprej v Veliko Britanijo."

Ob vsem tem verjetno ne gre pričakovati, da se bo Meghan kaj kmalu odločila za obisk svojega očeta v ZDA. "Mislim, da se to še nekaj časa ne bo zgodilo, saj je za pričakovati, da se bodo medijski nastopi še nadaljevali," je za konec dodala.

Priporočamo