Kraljeva palača vrača udarec, takole so se spravili na vojvodinjo Meghan!

Kraljeva palača vrača udarec, takole so se spravili na vojvodinjo Meghan! (foto: Profimedia) Profimedia
5. 3. 2021

Očitno v Buckinghamski palači niso najbolj navdušeni nad intervjujem princa Harryja in vojvodinje Meghan, ki sta ga dala kraljici pogovornih oddaj Oprah Winfrey.

Že njegov napovednik je dvignil veliko prahu. Predvajali ga bodo na TV-postaji CBS v nedeljo. A prav v teh dneh so na površje priplavale nič kaj lepe stvari o Meghan, tako da se je marsikdo spraševal, ali res gre za naključje. V kraljevi palači so namreč sprožili preiskavo o njenem vedenju do uslužbencev.

Kot poroča Mirror, so se za preiskavo odločili zaradi obtožb o čustvenem nasilju, ki naj bi ga Meghan Markle vršila nad zaposlenimi. Tako naj bi grozila eni od njenih najbližjih svetovalk v palači, dva osebna asistenta pa naj bi nagnala iz gospodinjstva in namenoma porušila zaupanje v tretjega. Tiskovni predstavnik prica Harryja in Meghan Markle pa trdi, da sta pravzaprav onadva bila v tej situaciji žrtvi. O celi zadevi je poročal tudi časopis The Times.

"Očitno smo vsi zaskrbljeni zaradi navedb v The Timesu o trditvah nekdanjega osebja vojvodinje," pa je dejal tiskovni predstavnik Buckinghamske palače. Meghan trdi, da je The Times pod vplivom kraljeve družine, zato pa v javnost pošilja dezinformacije o njej, za celotno zgodbo pa se je izvedelo le nekaj dni pred predvajanjem intervjuja, kar pa meče čudno luč na vse skupaj.

Medtem pa so iz palače sporočili, da bodo tiste, ki so vpleteni v situacijo, pozvali k sodelovanju v preiskavi. "Kraljeva družina ne tolerira vznemirjenja ali maltretiranja na delovnem mestu," je dodal tiskovni predstavnik palače.