Kraljeva poroka: Za Meghan in Harryja je bil usoden zmenek na slepo

Kraljeva poroka: Za Meghan in Harryja je bil usoden zmenek na slepo (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: STA
19. 5. 2018

Nujna ljubezenska pravljica se je začela julija leta 2016, ko je njun skupni prijatelj organiziral prvo srečanje, pred tem se Meghan in Harry nista poznala. Zmenek na slepo pa se je končal prav po hollywoodsko - s kraljevo poroko.

Bodoča mladoporočenca sta se spoznala pred manj kot dvema letoma v Londonu na zmenku na slepo. "Pred tem še nisem slišal zanjo," je dejal Harry v intervjuju za BBC. A to ni bila ovira, da se ne bi med njima razvila ljubezen.

Po približno 18 mesecih zveze je Harry zdaj že nekdanjo igralko zaprosil za roko med pripravljanjem pečenega piščanca. "Tako luštno je bilo," je tedaj zaroko komentirala Marklova.

Avgusta lani sta si privoščila tri tedenski safari v Bocvani, kjer sta praznovala 36. rojstni dan Meghan Markle. V tem času sta se še bolj zbližala, je kasneje dejal Harry, ki je dodal, da sta "kampirala pod zvezdami".

Septembra lani je Marklova sploh prvič javno spregovorila o svoji zvezi v intervjuju za revijo Vanity Fair, kjer je priznala, da sta se videvala že približno pol leta, preden sta javno razkrila svojo ljubezen. Prvič sta se tudi uradno pojavila v javnosti, in sicer v kanadskem Torontu na igrah za poškodovane nekdanje britanske vojake Invictus Games.

Le dva meseca po tem, ko je Merklova javno priznala razmerje s princem Harryjem je sledila zaroka. Kraljeva družina je novembra lani sporočila, da sta se Harry in Marklova zaročila. V intervjuju za britanski BBC sta zaročenca razkrila podrobnosti zveze, od zmenka na slepo do zaroke ob pripravi pečenega piščanca.

Zdaj sledi le še sklepno dejanje njunega filmskega razmerja, kraljeva poroka. Harry in Meghan že odštevata minute do trenutka, ko bosta dahnila usodni da.

Priporočamo