Kraljevi fotograf povedal pravo resnico o tem, kako nastanejo fotografije Kate Middleton in njene družine

Kraljevi fotograf povedal pravo resnico o tem, kako nastanejo fotografije Kate Middleton in njene družine (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Matt Porteous je s svojo fotografsko ekipo naredil številne pomembne fotografije kraljeve družine in bil prisoten, ko so se dogajali številni zgodovinski trenutki, zdaj pa je medijem zaupal, kako je v resnici delati s kraljevo družino.

Matt Porteous je tisti kraljevi fotograf, ki se lahko pohvali, da je poskrbel za božične fotografije leta 2018, ovekovečil je rojstni dan princa Georga, dokumentiral pa je tudi Kate Middleton in princa Williama, ki sta nedavno kuhala v šovu Mary Berry.

Matt Porteous je imel v zadnjih treh letih priložnost kar nekaj časa preživeti s kraljevo družino in jih seveda tudi pobližje spoznati. "Z vsakim fotografiranjem bolje spoznam moje naročnike. Gradi se zaupanje in dokumentira se tisto, kar opazi moje oko. Nikoli ni nič postavljeno ali vnaprej pripravljeno, obožujem, ko samo dokumentiram vse tisto, kar se dogaja okoli mene. S pravo energijo in pravo svetlobo je vse mogoče," za Harper's Bazaar dejal Porteous.

No, zdaj vemo, da je za popolnimi fotografijami kraljeve družine veliko iznajdljivosti in improvizacije in da prav nič ni tako kot je videti na fotografijah.

Priporočamo