Je grška princesa tista prava za princa Harryja?

Razvpiti Harry ima zelo rad zabave, čeprav v zadnjem času govori, da bi si rad ustvaril družino tako kot njegov starejši brat.  (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
6. 2. 2016

Britanski princ Harry je eden izmed bolj priljubljenih članov britanske kraljeve družine. Je mlad, za seboj ima uspešno vojaško kariero, zdaj se ukvarja z dobrodelnimi akcijami kot nekoč njegova mama, pokojna princesa Diana. In ... je samski!

Dejstvo, da je samski, še bolj podpihuje novice, ki si sledijo kar dnevno. In zadnja v vrsti je, da naj bi se simpatični princ zagledal v lepo mlado grško princeso Mario-Olympio. Kot kakšna telenovela, bi lahko rekli. Harry je mladenko spoznal prek svoje sestrične, princese Beatrice, ki je prijateljica Marie-Olympie. Mlada dva naj bi si bila takoj všeč in naj bi šla na nekaj zmenkov.

Kdo je Maria-Olympia

Lepotica je plavolaska, kakor so bile tudi vsa bivša Harryjeva dekleta. Stara je samo 19 let, torej je 12 let mlajša od princa. Je hčerka princese Marie-Chantal in princa Pavlosa. V medijih jo opisujejo kot novo modno ikono in najbolj zaželeno mlado aristokratinjo. Ni naključje, da je krasila že kar nekaj naslovnic modnih časopisov oziroma revij. Maria-Olympia se je rodila v New Yorku, odraščala pa je v Londonu, kjer je za študij izbrala umetnostno zgodovino, dramo in fotografijo. Nad dejstvom, da bi lahko bila mladenka Harryjevo dekle, naj bi se navduševala tudi sama vojvodinja Kate, sicer Harryjeva svakinja.

Princ Harry vse zanikal

No, še med pisanjem tega članka, pa je sledilo malo razočaranje, saj se je oglasil princ Harry in vse skupaj zanikal. Povedal je, da ni v ljubezenskem razmerju z Mario-Olympio in da je še vedno samski. In verjetno res ne bo nič, saj naj bi se princesa pred kratkim preselila v New York, kjer namerava nadaljevati šolanje. Stanovala bo v Sohu, kjer že ima stanovanje. Še prej pa si je s starši privoščila počitnice na Bahamih. Skratka, živi življenje na visoki nogi in verjetno si tako mlado dekle res ne želi že resno vezati, še zlasti ne za princa z britanskega dvora ... Ne bi bila prva, ki ji ne diši življenje po precej strogih kraljevih pravilih.