Princesa Beatrice letos že na 18. počitnicah

Na fotografiji je z Davom v Saint-Tropezu.
 (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
20. 12. 2015

Britanska princesa Beatrice res živi življenje na veliki nogi. Na pikre pripombe, da v teh časih preveč zapravlja, se ne ozira. Z dolgoletnim fantom Davom se recimo spet odpravlja na počitnice, letos že kar 18. po vrsti ...

Tokrat so njen cilj priljubljeni Karibi, saj je treba odpotovati nekam v tople kraje in se izogniti mrazu ter meglenemu Londonu. In če je kdo pomislil, da si pa res ne bo mogla privoščiti še zadnjih, kar 18. počitnic letos, se je motil. Do konca leta sta pa ja še dobra dva tedna. Ravno prav, da pobegne na toplo. No, še prej sta se z Davom ustavila v Abu Dabiju, kjer sta si ogledala dirko formule 1, nato sta odpotovala v Peking, kjer sta se udeležila prijateljičine poroke. Tja je pripotovala tudi Beatricina mama, vojvodinja Fergie. Potem bo treba skočiti še v Verbier, pa na praznovanje božiča s kraljico v Sandringham ter nato končno na Karibe oziroma St. Barts, kjer bosta pričakala novo leto v družbi ruskega mogotca Abramoviča in njegove družbe.

Britanci niso navdušeni

Seveda to Britancem ni najbolj všeč, sploh ker naj bi morali vsi varčevati, princesa pa zapravlja na veliko. Je precej bolj razsipna kot njena sestra, saj je recimo Beatrice 'natolkla' več kot 110 tisoč milj z letalom, medtem ko jih je Eugenie le nekaj več kot 44 tisoč. Beatrice je bila recimo kar 18-krat na počitnicah, Eugenie pa devetkrat. Zdi se, kot da mora mladenka obiskati prav vse mondene dogodke, od teniških turnirjev, tednov mode do dirk formule 1 ... Vmes pa se je treba tudi odpočiti, praznovati rojstni dan prijateljev in prijateljic, skočiti na kakšno poroko. Res je težko življenje, če imaš toliko prijateljev in si tako zelo priljubljen, poleg vsega pa si še princesa.

Koliko zapravi?

Le kako vse to uskladi z novo zaposlitvijo, ki jo je dobila pri Sonyju in zaradi katere se je preselila v New York? Tega ne ve nihče. Beatrice je svojo bolj divjo nrav podedovala po mami, vojvodinji Fergie, ki kraljici Elizabeti II. nikoli ni bila preveč všeč. Za svojega sina, princa Andrewa, si je želela bolj umirjeno nevesto pa manj razsipniško. A očitno je Beatrice prav taka kot nekoč njena mama, princesa Eugenie pa je bolj umirjena. Tisti, ki budno spremljajo vsak princesin korak, so preračunali, da je Beatrice samo letos za počitnice zapravila več kot 300 tisoč funtov, in v medijih so jo poimenovali kar kraljica potovanj. Sama se na to ne ozira preveč in lepo še naprej vandra po svetu.