Kraljevi trači: Vsi imajo radi Charlotte in Georgea

William in Kate ne zanikata, da se bo otrokom morda nekoč pridružil še bratec ali sestrica. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
9. 3. 2016

Na britanskem dvoru so vsi zaljubljeni v najmlajša člana, princesko Charlotte in princa Georgea. Pa ne le na dvoru, vsa Britanija z velikim zanimanjem spremlja vse, kar se dogaja z malima aristokratoma.

Princ George je s svojo prikupnostjo očaral vse.
Ljubka princeska Princesa Charlotte Elizabeth Diana je prava mala damica, ki bo zagotovo tudi prava 'trendseterka' v Veliki Britaniji.

Kate, William, Harry, Charles in kraljica Elizabeta II. – prav vsi so že o princu in princeski povedali same ljubke stvari. V nekem intervjuju za The Telegraph je princ William svojega sina označil za malo opico, princesko pa za srečo, ki so jo dobili z neba. Poleg tega je povedal tudi, da je George zelo živahen deček, medtem ko se Charlotte že vede kot prava mala damica. "Kar nekaj jih je že svoje hčerkice povezovalo z našim Georgeem in mislim, da bo, ko bo večji, pravi lomilec ženskih src," pravi malce v šali, malce zares njegov oče, princ William.

Ko je mlada družinica obiskala londonski Naravoslovni muzej, je vojvodinja Kate povedala, da so Georgea bolj zanimali golobi pred muzejem kot pa dinozavri. "Smešno pa se mi zdi, da so mu zelo všeč pikapolonice," je povedala Kate.

Tudi princ Harry je navdušen

Stric princese Charlotte in princa Georgea, princ Harry, je prav tako nor na nečaka in nečakinjo. "Vedno komaj čakam, da ju vidim in da se z njima tudi igram," pravi Harry, ki dodaja, da se George predstavlja za starejšega, kot je. Nekoč je o njem izjavil nekaj res smešnega. "Hodi naokoli, ima taka lepo zaobljena lička. Podoben je Winstonu Churchillu." Harry je zalo navdušen tudi nad svojo malo nečakinjo. "Charlotte je prelepa punčka in res sem povsem nor nanjo. Komaj čakam, da bo še malce zrasla, da bo govorila in da jo bom lahko peljal na sladoled, v kino ..."

Princ Charles in kraljica

Z rojstvom princa Georgea je princ Charles prvič postal dedek. Sicer ni dedek v pravem pomenu besede, saj ima veliko obveznosti in vnukom ne more posvečati toliko časa, kot bi rad. Je bil pa nadzemeljsko vesel, ko se je rodil George in za njim še Charlotte. "Nekaj časa sem mislil, da res ne bom nikoli postal dedek ali pa da bom res že tako star, da se ne bom mogel igrati z njimi." A je dočakal, vnuka in vnukinjo, s katerima poskuša preživeti čim več prostega časa, kolikor ga seveda ima. Kraljica pa je najbolj vesela, ker sta njena pravnuka pomladila monarhijo, ji vdahnila svežino in ker so prav zaradi njiju spet pridobili priljubljenost.

Priporočamo