Kraljica Camilla je zdaj doživela še tole, kar ni niti malo pričakovala, odgovorila pa je tako, kot zna samo ona

17. 3. 2024
Deli
Kraljica Camilla je zdaj doživela še tole, kar ni niti malo pričakovala, odgovorila pa je tako, kot zna samo ona (foto: Profimedia)
Profimedia

Po krajšem oddihu se je vrnila k svojim obveznostim.

Kraljica Camilla je zdaj spet v javnosti - pomaga pri obveznostih, ki jih ima njen soprog, kralj Karel III in njegova snaha, valižanska princesa Kate Middleton. Tokrat je gostila sprejem v čast članic pobude Women of the World v Buckinghamski palači, in ob tej priložnosti je prejela posebno darilo.

Britanska kraljica je dobila svojo barbie lutko. Njen spontan in simpatičen odziv pa je navdušil vse prisotne! "Pomladili ste me za kakih 50 let. Vsi bi morali dobiti svojo Barbie," je dejala kraljica Camilla in tako vnovič dokazala, da ima res svojstven smisel za humor.

Kraljica Camilla z njeno barbie

Kraljica Camilla z njeno barbie

Profimedia

Sama je prevzela tudi precejšnji delež dobrodelnih obveznosti svojega soproga. Čeprav se v zadnjem času kraljeva družina sooča s številnimi izzivi, sama na to odgovarja očitno s tem, da si naloži še več dela. Zato se ne gre čuditi dejstvu, da se ji je podjetje Matell, ki izdeluje priljubljene lutke, odločilo pokloniti na tak način.

A njene lutke ne bo mogoče kupiti v trgovinah. Podelili so ji jo kot poseben znak hvaležnosti za predano delo pri opolnomočenju žensk. Lutka Camilla nosi repliko kompleta in plašča britanskih modnih oblikovalk Fione Clare in Amande Wakeley. In moramo priznati, da se nam res zdi super. Kaj pa vam?

Preberite še:

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik