Besede jasnovidke vzbujajo srh: "Camillo bo srečala karma zaradi Diane"

15. 5. 2024
Deli
Besede jasnovidke vzbujajo srh: "Camillo bo srečala karma zaradi Diane" (foto: Profimedia)
Profimedia

Če gre verjeti brutalni napovedi, je ne čaka čisto nič lepega ... Astrologinja je pred dvema letoma razkrila, kakšna usoda čaka kraljico Camillo, zdi pa se, da se vse skupaj uresničuje.

Britanska kraljeva družina gre skozi težko obdobje, saj dva člana bolehata za rakom. Glede na to, da kralj Karel III. in njegova snaha, valižanska princesa Kate Middleton nista razkrila podrobnosti o bolezni, ni nič nenavadnega, da so se s svetlobno hitrostjo razširile razne teorije zarote, tudi take, ki so resnično bizarne.

Med njimi je tako zelo srhljiva objava - točen datum smrti Kralja Karla. To ne bi bilo nič nenavadnega, če se ne bi pojavila v isti objavi leta 2022, v kateri je navedeno, da bo kraljica Elizabeta II., kraljeva mama umrla 8. septembra leta 2022, kar se je izkazalo za tošno napoved. Omenjali so tudi Nostradamusa in njegovo napoved.

V njej stoji, da bo "otoškega kralja" nasledila oseba, ki nima "kraljevih znakov." Zato so se številni spraševali, kaj se bo zgodilo s princem Williamom in ali bo na to, da nasledi prestol, vplivala usoda njegove soproge Kate Middleton. A medtem je ena oseba ostala nekoliko v senci.

To je pravzaprav kraljica Camilla, ki je v času kraljeve odsotnosti nase prevzela velik delež njegovih obveznosti, a je kljub temu ostala nekje v ozadju. Medtem pa astrologi trdijo, da ima prav ona pomembno zakulisno vlogo. Tako vsaj trdi Debbie Frank, ki je bila osebna astrologinja pokojne princese Diane.

"Camillina natalna karta nakazuje na moč za prestolom. Ustrezalo ji je, da je vsa ta leta v ozadju, saj je zelo zadržana oseba. Spremenilo pa se je to, da je njena moč postala zelo jasna. Kljub temu bo svoje zasebno življenje skušala zadržati za štirimi stenami," pravi Debbie.

Medtem pa je druga astrologinja, Jesse Adams, že predlani napovedala, da bo leto 2023 pomembno za Camillo - a verjetno ne na način, ki bi ji bil všeč. "Vrnilo se ji bo tisto, kar dolguje ostanku družine, še posebej princu Harryju." Poudarila je še, da se bo "vrnitev karme" zgodila v letih 2023, 2024 in 2025. No, videli bomo, če se bo kakšna napoved uresničila ...

Povzeto po: Story.hr

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk