Kraljica Camilla nosila modni dodatek, ki so ga opazili vsi in takšna zgodba se skriva zadaj

2. 4. 2024
Deli
Kraljica Camilla nosila modni dodatek, ki so ga opazili vsi in takšna zgodba se skriva zadaj (foto: Profimedia)
Profimedia

Vsi so gledali samo eno stvar na modni kombinaciji kraljice Camille.

Kraljica Camilla je od svoje pokojne tašče podedovala številne kose nakita, ki so bili stoletja v rokah članov kraljeve družine. Svojo ljubezen do brošk je pokazala tudi v času velikonočnih praznikov z izbiro lepega in dragocenega nakita. Po številnih vprašanjih o letošnjem velikonočnem praznovanju britanske kraljeve družine sta se kralj Karel in kraljica Camilla nasmehnila zbrani množici in jima pomahala iz ograjenega prostora pred kapelo sv. Jurija v Windsorju. 

Čeprav kralj Karel ni najbolj trdnega zdravja, se je rokoval z meščani in jim pokazal, da mu njihova podpora pomaga pri okrevanju. Njegova največja navijačica je zagotovo Camilla, ki je vedno ob njem. Kraljica Camilla je v času velikončnih praznikov ves čas stala ob strani svojemu ljubljenemu Karlu, za slovesno mašo pa je nosila smaragdni komplet in črn plašč ravnega kroja.

75-letna Camilla je že neštetokrat pokazala svojo ljubezen do brošk, s prav posebno broško pa je okrasila tudi praznično modno kombinacijo. Gre za broško, ki je bila prvotno v lasti kraljice Mary, ki je bila z njo fotografirana na začetku 20. stoletja, poročajo tuji mediji. Približno sto let prej, natančneje leta 1909, jo je avgusta med regato Cowes nosila kraljica Mary, od kraljice Mary pa ga je podedovala kraljica Elizabeta II.

Vendar pa ta broška ni bila pogosto videna kot okras na oblekah kraljice Elizabete II. saj jo je nosila le nekajkrat. Ker je kraljica Camilla podedovala različne kose nakita od svoje pokojne tašče, zelo pogosto nosi okrasne broške iz dediščine kraljic Združenega kraljestva. V Windsorju so se ob kralju zbrali člani najožje družine, med njimi njegovi bratje princ Andrew, princ Edward in sestra princesa Anne, ki so na velikonočno mašo prispeli v spremstvu svojih partnerjev.

Številne je presenetila prisotnost princa Andrewa zaradi govoric, da s kraljem Karlom nista v dobrih odnosih, družbo pa mu je delala tudi nekdanja žena Sarah Ferguson, ki prav tako bije svojo bitko z nedavno odkritim rakom.

Preberite še: