Kraljica Elizabeta II ima zdaj čisto drugačen odnos do Kate Middleton

Kraljica Elizabeta II ima zdaj čisto drugačen odnos do Kate Middleton (foto: Profimedia) Profimedia
14. 11. 2019

Nobena skrivnost ni, da britanska kraljica sprva ni bila navdušena nad izbranko njenega vnuka Williama, Kate Middleton.

Čeprav sta se William in Kate poročila šele leta 2011, je bila zdajšnja vojvodinja že prej kar nekaj časa del prinčevega življenja. Vrsto let se je kot njegova punca udeleževala nedeljskih kosil in kraljevih ceremonij.

V mlajših letih je Kate veljala za dekle, ki se rado neutrudno zabava. V Londonu je živela s sestro Pippo, na voljo sta imeli razkošno stanovanje, kamor so prihajali njuni prijatelji in kjer so se res zabavali. Zato ne čudi dejstvo, da odnos vojvodinje in kraljice Elizabete sprva ni bil najboljši. Kraljica je Kate imela za zapravljivo in leno punco, saj nikoli ni zaslužila svojega denarja. A očitno se je njun odnos v zadnjih letih spremenil, saj je Kate zdaj vzorna mama svojim trem otrokom, v javnosti se vede dostojanstveno in se pripravlja na vlogo bodoče kraljice.

Elizabeti je verjetno pri srcu tudi zato, ker dosledno spoštuje protokol, v nasprotju s soprogo princa Harryja, vojvodinjo Meghan Markle, ki se ji še zdaj dokaj pogosto zgodijo kakšni spodrsljaji.

Po poročanju Daily Maila sta se Kate in Elizabeta II zbližali tudi zato, ker imata podobne načine vodenja družine, pa tudi kar zadeva vzgojo otrok imata podobna stališča. V javnosti ju je tako mogoče videti ob sproščenem klepetu, na protokolarnih dogodkih pa je jasno vidno, da sta si resnično naklonjeni.

Priporočamo