Kraljica Elizabeta II upa, da bosta ob naslednjem srečanju princ Harry in William pokazala enotnost

Kraljica Elizabeta II upa, da bosta ob naslednjem srečanju princ Harry in William pokazala enotnost (foto: Profimedia) Profimedia
29. 2. 2020

Kraljica Elizabeta veliko pričakuje od Harryjevega obiska v Londonu.

Poudarja, da so še vedno družina. "Kraljica močno upa, da bodo složno stopili skupaj, ko se bo Harry mesca marca vrnil v London – kljub temu, da je za zaprtimi vrati še vedno nekaj napetosti. Zanimivo bo opazovati njihovo govorico telesa in videti njihovo obnašanje, ko bodo skupaj."

Vir blizu Harryja je povedal: "Harry je v Kanadi srečnejši in tudi počuti se bolj sproščeno. Zaenkrat selitev ne obžaluje."

Princ Harry in princ William se s situacijo spopadata vsak na svoj način. Od Harryjeve selitve sta se slišala, vendar sta govorila samo o poslovnih zadevah.

"Harry je bolj občutljiv in čustven – vse jemlje zelo osebno. Včasih pa ravna tudi impulzivno. Za razliko od Harryja pa William ne pusti, da se ga stvari dotaknejo. Vendar to ne pomeni, da je njegovo srce narejeno iz kamna – je zelo ljubeč in prijazen, ampak s čustvi se spopada drugače, kot se z njimi spoprijema njegov brat."

William zaupa Kate in jo tudi vpraša za nasvet, medtem ko Harry za svojo ženo pravi, da je njegova skala.

"Meghan o svojem možu ve vse in mu nenehno daje nasvete. Kmalu po tem, ko sta se spoznala, se ji je Harry zaupal glede travme, katero je doživel po mamini smrti."

Princ William je glede bratove odločitve še vedno šokiran in mogoče bo obisk v marcu pripomogel k temu, da bosta brata popravila njun odnos.

Priporočamo