Kraljica Elizabeta ima dovolj, fotografija Meghan in Harryja nima več mesta v njeni uradni rezidenci

Kraljica Elizabeta ima dovolj, fotografija Meghan in Harryja nima več mesta v njeni uradni rezidenci (foto: Profimedia) Profimedia
25. 10. 2019

Meghan Markle in princ Harry sta se očitno z zadnjimi medijskimi izstopi zelo zamerila kraljici Elizabeti.

Kraljica Elizabeta svoje goste v Buckinghamski palači vedno sprejme v posebni rezidenci, ki je namenja prav sprejemu visokih gostov. Vse do zdaj je rezidenco krasila tudi slika princa Harryja in vojvodinje Meghan Markle, zdaj pa so številni opazili, da je fotografija skrivnostno odstranjena.

Nujna fotografija je bila na mizi pred vsemi ostalimi, a zdaj je tam ni več in seveda številne zanima kaj se dogaja in zakaj jo je kraljica odstranila.

Zanimivo pa je, da je kraljica fotografijo umaknila zgolj nekaj dni po tistem, ko sta princa Harry in Meghan vložila zasebno tožbo proti nekaterim britanskim tabloidom in bila odkrita, da je zelo težko živeti pod stalnim medijskim pritiskom.

Nekateri mislijo, da se s to potezo palača želi distancirati od njunih izjav, medtem ko so drugi mnenja, da je to še en dokaz, da se kraljica vse težje prilagaja na vse novosti, ki jih Meghan in Harry vpeljujeta na kraljevem dvoru.

Izvor blizu palača je britanskim medijem razkril, da kraljica ni niti najmanj navdušena nad javnimi izstopi princa in vojvodinje. Po njenem mnenju namreč Harry in Meghan ne delujeta v svojo korist in se s svojimi dejanji vse bolj oddaljujeta od ostalih članov kraljeve družine. "Kraljica je žalostna, ker se ji zdi vsa ta medijska gonja velika napaka," je za britanske medije dejal neimenovani vir.

V palači so se odločili, da ne bodo komentirali celotne situacije. To je sploh prva fotografija, ki je bila kdajkoli umaknjena iz uradnih prostorov kraljice Elizabete. Na mizi pa še vedno ostajajo fotografije Kate in Williama, kakor tudi skupna fotografija Williama in princa Harryja v njunih vojnih uniformah.

Priporočamo