Kraljica Elizabeta išče novo asistentko - zagotovoljeno je tudi stanovanje!

Kraljica Elizabeta išče novo asistentko - zagotovoljeno je tudi stanovanje! (foto: Profimedia) Profimedia
19. 12. 2018

Po tem, ko je nekaj članov osebja kraljeve družine dalo odpoved, je kraljica Elizabeta razpisala delovno mesto asistentke hišne pomočnice v Buckinghamski palači.

Oseba, ki jo bodo zaposlili, bo dobila stanovanje v palači, skrbela bo za goste in predstavljala hišo ob različnih priložnostih.

"Izkušnje z delom hišne pomočnice niso pogoj, so pa zaželjene. Bolj nas zanima vaša proaktivnost in zmožnost dobrega prilagajanja na nove izzive. Pomembnejše so nam veščine, kot so dobra organizacija, spoštovanje rokov in delovna učinkovitost," je zapisano v oglasu, objavljenem na spletni strani royal.uk.

Spomnimo: šest mesecev po poroki Meghan Markle in princa Harryja je osebna asistentka vojvodinje Meghan, Melissa Toubati, dala odpoved. Takrat so se pojavile govorice, da Meghan ni tako prijazna, kot se je sprva domnevalo, saj je razlog za Melissino odpoved nenehni pritisk in stres na delovnem mestu.

Le nekaj dni po Melissini odpovedi se je za odhod odločila še tajnica Samantha Cohen, ki bo palačo zapustila po tem, ko Meghan rodi. Samantha je na dvoru delala kar 17 let, razlog za njeni odhod pa ni znan.

Priporočamo