Kraljica Elizabeta je Harryju in Meghan podarila razkošno poročno darilo

Kraljica Elizabeta je Harryju in Meghan podarila razkošno poročno darilo (foto: Profimedia) Profimedia
5. 6. 2018

Kraljica Elizabeta ne skriva, da je princ Harry verjetno njen najljubši vnuk, zato mu je namenila bogato poročno darilo.

Že res, da člani kraljeve družine ne smejo prejemati daril za poroko, a to seveda ne velja za kraljico Elizabeto, ki je svojemu vnuku princu Harryju in Meghan Markle namenila razkošno poročno darilo.

Nepisano kraljevo pravilo se glasi, da kraljica Elizabeta mladoporočencema vedno podari najdražje darilo in tudi princ Harry ter Meghan Markle nista bila nobena izjema.

Kraljica je Meghan in Harryju podarila hišo York Cottage v Sandringhamu. Posestvo se razteza na 8000 hektarih zemlje, od tega je 240 hektarov parka, 24 hektarov vrta, ki je povezan z glavnim delom hiše. Hiša ima bogato zgodovino, kralj Edward VII jo je poklonil svojemu sinu Georgu V in to že leta 1893.

Harry in Meghan bosta omenjeno hišo koristila za oddih, ko si bosta želela nekoliko oddahniti od mestnega vrveža. Trenutno živita v Nottingham Cottage, ki se nahaja na posestvu Kensingtonske palače, nato pa se bosta preselila v desno krilo palače, ki se trenutno preureja.

Priporočamo