Kraljica Elizabeta Meghan Markle nikoli ni dovolila nositi svojega nakita, Kate Middleton je to vedno lahko delala

Kraljica Elizabeta Meghan Markle nikoli ni dovolila nositi svojega nakita, Kate Middleton je to vedno lahko delala (foto: Profimedia) Profimedia
23. 3. 2020

Meghan Markle se je leta 2018 poročila s princem Harryjem, a se nikoli ni prav zares uspela vključiti v britansko kraljevo družino.

Meghan Markle, ki se je leta 2018 poročila s princem Harryjem, je imela kot vojvodinja številne privilegije, ki jih je s pridom izkoriščala, a nikoli ni imela privilegija, da bi lahko nosila kraljičin nakit.

Kraljica Elizabeta ji tako nikoli ni omogočila, da bi imela dostop do njenega nakita, kar pa nikoli ni veljalo za Kate Middleton, ki je bila pri kraljici vedno odlično sprejeta in je že zdaj jasno, da bo nekoč odlično odigrala vlogo kraljice.

Kraljevski nakit igra važno vlogo v kraljevem protokolu, še posebej tiare, ki jih lahko nosijo samo soproge princev. Meghan je tako velikokrat nosila nakit, ki je nosil skriti pomen, med drugim pa tudi prstan, ki nosi vgraviran datum rojstva sina Archieja.

Meghan je imela priložnost nositi tudi nekaj kosov nakita pokojne princese Diane, le enkrat je imela priložnost nositi kraljevi nakit, ko je na poroki nosila tiaro, ki je nekoč pripadala kraljičini mami, to pa je bilo tudi edinkrat, ko ji je bila izkazana ta čast.

Priporočamo