Kraljica Elizabeta na mizi nima fotografij Meghan Markle in princa Harryja, se je pa spomnila princa Archija v svojem govoru

Kraljica Elizabeta na mizi nima fotografij Meghan Markle in princa Harryja, se je pa spomnila princa Archija v svojem govoru (foto: Profimedia) Profimedia
30. 12. 2019

Kraljica Elizabeta vsako leto postreže s svojim božičnim govorom in tudi to leto je bilo tako, so pa številni opazili, da na mizi in bilo fotografij princa Harryja in Meghan Markle.

Kraljica Elizabeta že vse od leta 1957 v času božičnih praznikov poskrbi za televizijski božični govor. V letošnjem govoru je kraljica pozvala, da se zamislimo, kaj vse lahko ustvarimo, ko za seboj pustimo razlike in se osredotočimo na prijateljstvo in spravo. In ko se veselimo novega obdobja je vredno spomniti, da so pogosto majhni koraki in ne veliki skoki tisti, ki na koncu prinesejo trajne spremembe.

Kljub temu, da na njeni mizi med govorom ni bilo opaziti fotografij princa Harryja, Meghan Markle in malega princa Archieja, se jih je kraljica Elizabeta spomnila v svojem govoru. "S princem Philipom sva počaščena, da sva letos dobila najinega osmega pravnuka," je ob koncu dejala kraljica.

Princ Harry in Meghan Markle to leto božične praznike slavita čez lužo, kjer sta že vse od začetka novembra, ko sta odšla na obisk k mami vojvodinje Meghan in si privoščila nekoliko daljši oddih.