Kraljica Elizabeta tekla za princem Williamom, ki je želel ujeti poročno kočijo

Kraljica Elizabeta tekla za princem Williamom, ki je želel ujeti poročno kočijo (foto: Profimedia) Profimedia
30. 7. 2019

Britanska kraljica Elizabeta je znana po svoji gracioznosti, ki jo kaže na vsakem koraku, a vsake toliko se tudi ona odreče vsej kraljevi eleganci.

Člani kraljeve družine so znani po tem, da se v javnosti obnašajo precej zadržano in da so njihovi koraki počasni in v njih ni zaznati hitenja. A občasno se pripeti, da morajo tudi kraljeve glave nekoliko pospešiti svoj korak.

Nekaj takega se je pripetilo tudi leta 1986, ko sta se poročila Sarah Ferguson in princ Andrew. Ko sta se mladoporočenca odpeljala s poroke, se je tik za kraljevo kočijo znašel princ William, ki se je očitno želel prijeti kočije in teči za njo. To je še pravočasno opazila sama kraljica Elizabeta, ki je hitro stekla do svojega vnuka in ga prijela za roko.

Po internetu pa zdaj kroži ljubek gif, ki si ga boste prav gotovo večkrat pogledali. Na njem je mogoče videti kraljico Elizabeto, ki v elegantni vijolični obleki lovi svojega vnučka Williama. Vsekakor prikupen trenutek v življenju kraljeve družine, ki ga ima širna javnost le redko možnost videti.

Priporočamo