Kraljica Elizabeta za Camillo ni želela niti slišati

21. 3. 2018
Deli
Elizabeta II. (foto: Profimedia)
Profimedia

V biografiji, ki jo pripravlja britanski novinar Tom Bower, bo moč prebrati številne zanimive prigode iz vsakdanjega življenja kraljeve družine. Na dan že prihajajo odlomki iz še neobjavljene biografije, ki pa dajejo slutiti, da se nam obeta veliko zanimivega branja.

V odlomku, ki je bil objavljen na Daily Mail, je Tom Bower zapisal, da naj bi bila britanska kraljica Elizabeta še posebej zgovorna po martiniju ali dveh. Takrat se predvsem rada razgovori o svoji snahi Camilli Parker Bowles, ki jo dolga leta ni želela sprejeti in jo je ves čas primerjala s pokojno princeso ljudskih src Diano.

V še neobjavljeni biografiji je tako zapisal, da naj bi kraljica princu Charlesu zamerila, ker ni vse do konca poskušal rešiti zakona s princeso Diano. Za svojo bodočo snaho pa na začetku ni našla prav lepih besed. "To je zlo od ženske, z njo ne želim imeti prav ničesar v svojem življenju," naj bi dejala vinjena kraljica.

Camilla in Charles sta se poročila leta 2005, a seveda ni šlo brez škandala. Zaradi vseh preteklih dogodkov se nista smela poročiti v cerkvi, imela sta le civilno poroko. Šele kasneje je bil njun zakon sklenjen tudi v kapelici svetega Georga, kjer se bo poročil tudi princ Harry.

Kraljica je šla celo tako daleč, da je dejala, da ni ostalo dovolj velškega zlata, da bi Camilli lahko izdelali poročni prstan. Danes je njun odnos precej bolj zgleden in vse kaže, da se je kraljica sprijaznila s sinovo izbiro.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik