Kraljica mora vojvodinjo Meghan še veliko naučiti

Kraljica mora vojvodinjo Meghan še veliko naučiti (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
19. 6. 2018

Ko se je poročila s princem Harryjem, je Meghan postala vojvodinja in članica kraljeve družine. Tu pa se šele vse skupaj začenja ...

Prišel je princ in jo odpeljal pred oltar, na dvor in v sanjsko življenje. A če ste mislili, da bo Meghan samo potovala, se lepo oblačila in hodila na kavice s prijateljicami, se zelo motite. Še veliko se mora naučiti, da bo lahko enakopravna članica kraljeve družine.

Treba pa je priznati, da se je odlično vključila v novo življenje in da samozavestno stopa novim obveznostim naproti. Res pa je, da kraljica Elizabeta II. (92) noče ničesar prepustiti naključju in želi Meghan pripraviti na vse, kar jo kot vojvodinjo čaka. Kraljica se dobro zaveda, kje so tiste pasti, v katere se lahko Meghan zaplete, zato jo poskuša obvarovati pred neprijetnimi situacijami.

Seveda od Meghan nihče takoj ne pričakuje, da bo njeno vedenje popolno, saj je šele prišla na dvor, in ji bo marsikaj tudi oproščeno. Vseeno pa jo čaka še veliko dela, da se bo naučila vse o družini in stvareh, ki jih mora kot vojvodinji upoštevati. Zato že vsi nestrpno pričakujejo 14. junij, ko bo morala Meghan sama s kraljico na eno od dolžnosti. To bo hkrati njen prvi javni nastop brez moža, princa Harryja. S kraljico bo tako odpotovala do Chesterja na odprtje novega kulturnega centra Storyhouse. Po tem, ko bodo prerezali vrvico, se bosta odpravili tudi na kosilo s tamkajšnjimi veljaki. Zanimivo je, da bosta kraljica in vojvodinja Meghan do Chesterja potovali z vlakom, in to ponoči. 

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia

Priporočamo