Kraljica navdušena nad Meghan Markle, ki kljub visoki nosečnosti opravlja vse kraljeve obveznosti

Kraljica navdušena nad Meghan Markle, ki kljub visoki nosečnosti opravlja vse kraljeve obveznosti (foto: Profimedia) Profimedia
28. 2. 2019

Kraljica Elizabeta je več kot navdušena nad vojvodinjo Meghan Markle, ki tudi v visoki nosečnosti brez težav opravlja vse kraljeve obveznosti.

Vojvodinja Meghan Markle bo spomladi prvič postala mamica, kljub visoki nosečnosti pa še vedno opravlja vse svoje kraljeve obveznosti. Nedavno se je mudila na zasebnem obisku v New Yorku, že takoj po prihodu v Veliko Britanijo pa sta s princem Harryjem odletela na kraljevi obisk v Maroko. Številne nosečnice bi si želele po dolgi poti iz ZDA zgolj počivati, a vse kaže, da Meghan Markle ni ena izmed njih.

Na obisku v Maroku je naravnost blestela in bila videti povsem spočito, številni pa bi pomislili, da Meghan sploh ni noseča. Meghan je tako čisto nasprotje vojvodinje Kate Middleton, ki je imela v času nosečnosti vedno veliko zdravstvenih težav in jo je zato svetovna javnost le redko videvala. 

"Kraljica je navdušena nad tem, kako veliko energije in volje ima Meghan kljub visoki nosečnosti. Kraljica ceni njeno predanost in trud," je neimenovani vir zaupal Vanity Fair.

Meghan se bo zdaj počasi pripravila na porod, še pred tem pa jo čaka nekaj kraljevih obveznosti, ki jih bo zagotovo opravila z odliko.

Priporočamo