Kraljice Elizabete II. ni bilo na krstu malega Archieja. Razlog? Slaba organizacija!

Kraljice Elizabete II. ni bilo na krstu malega Archieja. Razlog? Slaba organizacija! (foto: Profimedia) Profimedia
8. 7. 2019

Očitno se tudi kronanim glavam dogajajo povsem zemeljske stvari, če sklepamo po tem, kaj se je zgodilo na krstu Archieja, sina princa Harrya in vojvodinje Meghan Markle.

Krst je dogodek, na katerem se z veseljem zbere širša družina, a pri Archieju ni bilo tako. Kraljica Elizabeta se dogodka ni mogla udeležiti, ker je imela druge, že dogovorjene obveznosti.

krstSkupaj z možem, princem Philipom je namreč odpotovala na Škotsko, da bi si ogledala nove konje, ki so letos pokukali na svet. Hm ... Očitno je šlo za tako pomembno obveznost, da je ni mogla prečrtati s svojega urnika. Sicer pa je kraljica že takrat, ko se je izvedelo za datum krsta, sporočila, da se dogodka zaradi obveznosti ne bo mogla udeležiti.

"Morala bi se bolj prilagoditi kraljici, vedela sta, da bo odpotovala na Škotsko. Ni vljudno pričakovati, da se bo ona prilagajala drugim. V redu je, če hočeta stvari delati na netradicionalen način, a vseeno bi morala biti bolj obzirna." Tako je odločitev princa Harryja in Meghan Markle o datumu krsta komentiral vir, ki je blizu kraljevi družini.

Sicer pa neudeležba na takih dogodkih za kraljico ni nič novega - ni bila prisotna tudi na krstu Louisa, sina princa Williama in Kate Middleton.

Priporočamo