Kraljici Elizabeti je prekipelo, Meghan Markle in princ Harry se morata takoj vrniti v London

Kraljici Elizabeti je prekipelo, Meghan Markle in princ Harry se morata takoj vrniti v London (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2019

Vojvodinja Meghan Markle in princ Harry sta komaj dočakala, da sta lahko v začetku novembra pobegnila v ZDA, kjer sta si nekoliko oddahnila od kraljevih obveznosti.

Meghan Markle in princ Harry sta sprva načrtovala, da bosta v ZDA ostala vse do začetka januarja, ko se bosta vrnila v London in se znova posvetila kraljevim obveznostim.

No, vse pa se zdi, da jima je kraljica Elizabeta nekoliko prekrižala njune načrte, saj naj bi po pisanju britanskih medijev od njiju zahtevala, da se po hitrem postopku vrneta v London in božične praznike preživita z družino in se po dolgem času posvetita kraljevim obveznostim.

Princ Harry in Meghan sta si počitnice privoščila v času, ko se je britanska kraljeva družina znašla sredi škandala zaradi princa Andrewa, ki naj bi bil vpleten v pedofilski škandal skupaj s miljarderjem Jeffreyjem Epsteinom, kraljica pa ga je po tem, ko je vest odjeknila v javnosti, razrešila vseh kraljevih obveznosti.

Za nameček je v bolnišnici pristal tudi kraljičin mož princ Phillipe, ki je bil zaradi slabega zdravstvenega stanja nedavno hospitaliziran. Kraljica si zato v teh stresnih dneh za monarhijo želi podpore vseh družinskih članov, iz ZDA pa naj bi se morala vrniti tudi Meghan in Harry. "Kraljica od njiju zahteva, da se čim hitreje vrneta h kraljevim obveznostim, katerim se že ves čas posvečata tudi vojvodinja Kate Middleton in princ William," je neimenovani vir zaupal britanskim medijem.

Princ Harry in Meghan Markel se trenutno mudita v Kanadi, že prav kmalu pa bo jasno ali se boste priklonila kraljičinim željam in se predčasno vrnila v London ali pa ju bo britanska javnost videla šele po novem letu.