Kraljici Elizabeti je prekipelo! Sita je napetosti med Kate in Meghan!

Kraljici Elizabeti je prekipelo! Sita je napetosti med Kate in Meghan! (foto: Profimedia) Profimedia
7. 1. 2019

Čeprav naj bi kraljica Elizabeta II. večkrat že skušala pomiriti hudo kri med Kate Middleton in Meghan Markle, je njen trud bil zaman. Vir, ki je blizu kraljevi družini razkriva, da je kraljica že sita njunih nesoglasij in da ne bo več prenašala takega nespoštljivega vedenja.

Medtem ko javnost hlasta po novih tračih o nesoglasjih med vojvodinjama, se medijski zapisi o tem kraljici Elizabeti II. ne zdijo nič kaj zabavni. Po poročanju tujih medijev je dolgo skušala rešiti spore med vojvodinjama, a očitno ni nič zaleglo.

Tudi lažni nasmehi v javnosti med božičnimi prazniki niso prepričali, da sta Kate in Meghan izboljšali svoj odnos in da v kraljevi družini vlada harmonija. Strokovnjaki za telesno govorico so razkrili, da je njun na videz pristni odnos zgolj igra za javnost.  Nesoglasja naj bi se začela po poroki princa Harryja in Meghan, kraljici pa je zdaj dokončno prekipelo.

Po poročanju portala In Style je kraljica dosegla vrhunec tolerance do vojvodinj. Po smrti princese Diane je namreč sklenila, da ne bo več dovolila, da spori vnesejo nemir v družino. Od takrat si prizadeva, da bi bili vsi v dobrih odnosih. Bistvo njunega nerazumevanja naj bi se skrivalo v preveč različnih značajih, po besedah strokovnjakov pa je težava tudi v tem, da izhajata iz kulturološko zelo različnih okolij. Kate naj bi najbolj motilo to, da Meghan razkrije vse, kar misli in da se včasih nesramno vede do osebja.

Priporočamo