Kraljici Elizabeti se bo uresničila velika želja, že kmalu bo spet videla malega princa Archija, ki bo prišel v London

17. 3. 2020
Deli
Kraljici Elizabeti se bo uresničila velika želja, že kmalu bo spet videla malega princa Archija, ki bo prišel v London (foto: Profimedia)
Profimedia

Kraljica Elizabeta naj bi si zelo želela videti malega princa Archieja, ki ga vse od rojstva ni videla prav veliko.

Kraljica Elizabeta je močno upala, da bo ob obisku Meghan Markle in princa Harryja videla tudi svojega pravnuka princa Archieja, a se to žal ni zgodilo.

Meghan in Harry sta se zaradi širjenja koronavirusa odločila, da bosta Archieja pustila v Kanadi, kjer je nanj pazila njena mama Doria Ragland.

A zdi se, da se bo kraljici le uresničila velika želja in bo s svojega vnuka že kmalu videla. Kraljevi par naj bi kraljici izpolnil veliko željo in ji obljubil, da jo bodo poleti obiskali na Škotskem v dvorcu Balmoral, kamor sta bila sicer povabljena že lani, a je Meghan vabilo zavrnila.

Kljub temu, da se s koncem marca poslavljata od kraljevih obveznosti, pa še vedno ostajata del kraljeve družine in kraljica Elizabeta ne skriva, da družino še kako pogreša in da si želi, da bi jih videla bolj pogosto.

Kraljevi par za zdaj živi v Kanadi, a naj bi že iskala primerno posestvo tudi v Kaliforniji, saj si Meghan Markle želi nadaljevati s svojo hollywoodsko kariero.