Kraljici rapa na okopih

Kraljici rapa na okopih (foto: Profimedia) Profimedia
11. 9. 2018

Letošnji teden mode v New Yorku je nedvomno zaznamoval incident med raperkama Nicki Minaj in Cardi B, ki sta se na zabavi repije Harper's Bazaar zapletli tako v besedni, nato pa še v fizični obračun.

Cardi B je verbalno napadla Nicki, saj naj bi ta pod vprašaj postavila njene vzgojne prijeme. Sledil je še fizični spopad, kjer je Cardi v Nicki zalučala svoj čevelj, česar niso mogli preprečiti niti varnostniki, ki so posegli vmes. Po poročanju Fox Newsa naj bi Nicki nekaj dni po incidentu izjavila, da česa takega nikoli ne bi komentirala, hkrati pa dodala, da se ji zdi raperkino dejanje ponižujoče. »Ta ženska je na najboljši točki svoje kariere in meče steklenice ter čevlje v ljudi?« Cardi B je zabavo sicer zapustila bosa in z oteklino na glavi, ki jo je verjetno pridelala med prerivanjem z varnostniki.

Za obe je znano, da že dlje časa nista v prijateljskih odnosih, domnevni Nickijin komentar o vzgoji Cardi B, ki je rodila v začetku julija, pa je sodu izbil dno. Nicki naj bi po mnenju 25-letne raperke o njej širila laži, drugim grozila, da ne smejo sodelovati z njo, obenem pa se vseskozi izmikala pogovoru z njo.

Priporočamo