Kris Jenner je dolga leta varala svojega moža: Njen cilj je bil vedno samo bogastvo

Kris Jenner s svojim sedanjim 25 let mlajšim partnerjem Coreyjem Gamblejem. Skupaj sta od leta 2014. (foto: Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
Vir: Story
30. 8. 2020

Če bi morali izpostaviti le eno osebo na samem vrhu svetovnega spleta, bi to zagotovo bila Kris Jenner.

Od revnega dekleta do bogatašice. Njen cilj je bil vedno le bogastvo. Danes mogoče ni tako v ospredju, a vseeno je Kris izjemno zanimiva, vendar tudi njena soproga, Caitlyn Jenner (70) in pokojni Robert Kardashian, ne zaostajata.

Še preden se je namreč začela doba resničnostnih šovov in s tem tudi doba družine Kardashian, je bil prav Robert tisti, ki je poskrbel, da je njihov priimek postal znan. Njegovi starši so imeli v Kaliforniji eno od večjih podjetij za pakiranje mesa in suhomesnatih izdelkov. In Robert je bil eden od naslednikov.

Zgodovina družinskega priimka pa sega nazaj na območje današnje Turčije, od koder sta Robertova starša tudi prišla v Ameriko. Ta armenska družina se je nekdaj imenovala Kardaschoff, po ruski tradiciji. Šele pozneje so ga spremenili v originalno obliko.

Robert Kardashian je bil uspešen odvetnik, ki je zaslovel, ko je branil družinskega prijatelja O. J. Simpsona, ki so ga obsodili za umor soproge. Pozneje so po tem primeru posneli film American Crime Story: The People v. O. J. Simpson. Roberta je zaigral David Schwimmer (53), bolj znan kot Ross iz serije Prijatelji. Takrat je imel David tudi stik s Kris in dejal je, da je bila zelo prijazna. “Pomagala mi je, ko sem preučeval Roberta, da bi ga lahko čim bolje odigral.”

kris jenner

Robert in Kris sta bila poročena med letoma 1979 in 1991, v zakonu pa so se jima rodili štirje otroci: Kourtney (41), Kim (39), Khloe (36) in Robert (33). Ko sta se spoznala, je bil Robert že uspešen odvetnik, Kris pa ga je očarala, ker se mu je zdela neverjetno podobna igralki Natalie Wood v mladih letih. V tistem času je bila Kris v zvezi z igralcem golfa Cesarjem Saundom. Njena mama jo je namreč vseskozi spodbujala, da hodi na zmenke in išče premožnega moža.

A nista takoj postala par, saj je bil Robert prepričan, da je Kris nekoliko preveč otročja zanj. V tistem času je bil povsem obseden s Priscillo Presley (75), nekdanjo soprogo pokojnega Elvisa Presleyja. Ko je na primer Elvis klical svojo nekdanjo soprogo, se je z njim pogovarjala tako, da je Robert slišal, kaj pevec govori. A ko je dejala, da se ne bo ponovno poročila, dokler je Elvis živ, so se njegove sanje o tem, da bi Priscila postala njegova žena, razblinile. Kardashian pa je bil velik tradicionalist in si je želel ob sebi žensko, s katero bi se lahko poročil.

Robert se je tako ponovno začel videvati s Kris, ki pa je bila zelo fascinirana nad njegovim bogastvom. Čeprav je bila njena družina ugledna, pa ni bila premožna. Pred poroko je bil Robert zelo varčen in Kris ni zasipal z denarjem, ko pa sta se poročila, je ona začela na veliko zapravljati njegov denar. Robert s tem ni bil najbolj zadovoljen, Kris je želel oblikovati v idealno soprogo. Kupoval ji je priročnike o vzdrževanju gospodinjstva, prirejanju zabav in podobno.

Robert je bil tudi zelo veren, eno Biblijo je imel vedno na nočni omarici, eno v aktovki in eno na delovni mizi. Ko sta se jima rodili hčerki Kourtney in Kim, se je par preselil v vilo na Beverly Hillsu. Še danes se številni spominjajo zabav, ki sta jih prirejala. Pogosto je na obiske k njim hodil tudi Robertov najboljši prijatelj, zvezdnik ameriškega nogometa.

Težave v zakonu so se začele, ko se jima je rodila tretja hčerka Khloe, o kateri pa krožijo govorice, da Robert sploh ni njen oče. “Rad jo je imel, a način, kako je o njej vedno govoril, je dal slutiti, da mogoče le ni njegova biološka hčerka. Nikdar pa ni želel narediti testa očetovstva,” je dejala ena od bližnjih družinskih prijateljic. Kljub nesoglasjem v zakonu se jima je rodil še četrti otrok, sin Robert.

Kris je vedno govorila, da ima štiri otroke, a da sploh še ni živela. Po četrtem otroku si je omislila ljubimca, nogometaša Todda Watermana (55), ki ga je tudi javno predstavljala kot fanta. Na zmenke z njim je dostikrat peljala tudi Khloe, ki jo je vedno čakala v avtomobilu. Z njim je igrala tenis na domačem teniškem igrišču, sin Robert pa ju je nekajkrat celo ujel v postelji. Kaplja je šla čez rob, zato mu je nekoč prevarani mož avto razbil s palico za golf.

Spomnimo, da je bil Robert Kardashian leta 1995 odvetnik svojega prijatelja O. J. Simpsona, ki so ga obsodili za umor soproge in njenega novega partnerja. Kris je bila besna, saj je bila ubita njena najboljša prijateljica in se ji je tako zdelo, da je Robert stopil na napačno stran. Še danes je Kardashian najbolj znan kot odvetnik O. J. Simpsona.

Leta pozneje je Kourtney šla na fakulteto, kjer je napisala esej Moji starši na nasprotnih bregovih v primeru O. J. Simpson. Nekateri so se odkrito zoperstavili Robertu Kardashianu, spet drugi so bili na njegovi strani, kar se omenjenega primera tiče. Baje je Kardashian mislil, da ga bo nekega dne v filmu o primeru igral Al Pacino ali Robert De Niro. Kakorkoli že, primer je vplival na celotno družino. Leta 2003 je Robert Kardashian zbolel za rakom in osem mesecev pozneje bitko z boleznijo izgubil. Govori se, da ga je malo pred smrtjo poklicala Priscilla Presley in mu dejala, da ga ima zelo rada.

Tako sta se leta 1991 ločila, Kris pa se je čez nekaj mesecev poročila z olimpijcem Bruceom Jennerjem (70). Zanj je govorila, da je bil najboljši ljubimec, kar jih je imela. A po ločitvi je Bruce leta 2015 postal ženska in se danes imenuje Caitlyn Jenner. Vseeno pa tudi z njim Kris ni bila prav srečna. Ko sta se poročila, sta se k njima namreč preselila tudi njegova starša. V zakonu je par dobil dva otroka, Kendall (24) in Kylie (22). Leta 2007 sta začela snemati resničnostni šov Keeping Up with the Kardashians. Mama Kris je tako svojim otrokom omogočila vse in še več. A tudi od njih veliko zahteva, predvsem pa ima zadnjo besedo pri vsem.

Napisala: Sandra Bratuša/ Fotografije: Profimedia

Nova Story že v prodaji

Story