Kris Jenner je na večerjo povabila slaven hollywoodski par, a si ni mislila, da bo sledila takšna polomija

Kris Jenner (foto: Profimedia) Profimedia
29. 12. 2019

Kris Jenner je k sebi povabila Chrissy Teigen in Johna Legenda v upanju, da ji bo Chrissy pokazala, kako naj nekaj skuha, toda večer se je odvil v čisto drugo smer.

Večer se je začel tako, da sta Chrissy in John sedela na kavču, ko je Kris podražila Chrissy, da bi jo danes morala naučiti nekaj skuhati, vendar namesto tega ona lepo sedi na kavču. V odgovor je Chrissy segla po božičnih nogavicah in začela občudovati darila, ki so bila v njih.

Kris ji je takoj vrnila: "Krade stvari iz naših nogavic! Če bodo končale v njenem avtomobilu bom zelo jezna!"

Teigen se je nato spravila na Krisin voščen kip iz hollywoodskega muzeja voska in hihitaje spraševala ali ima bradavičke. Kasneje ob večerji, je Kris zarezala v čudovit kos pite in podražila Chrissy s tem, da ji ni prav nič pomagala. Chrissy jo je namerno ignorirala, medtem ko je John umiral od smeha ob njunem medsebojnem zbadanju.

Po večerji si je Chrissy na kavču sezula čevlje in Kris je pripomnila, da sta se preveč udomačila. Ob tej pripombi sta se Chrissy in John odšla poljubljat na njeno posteljo. Toda nista končala samo pri tem. Kotalila sta se tudi po tleh ter udobno sedela v njeni kadi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews) on

Na koncu so ju lovili Krisini varnostniki, saj sta odšla iz hiše s polnimi vrečami daril, ki sta jih ukradla. Lahko bi se reklo, da sta si Chrissy in John pridobila naziv najslabša gosta večera.

Priporočamo