Kris Jenner: “Sem odlična mama”

Kris Jenner: “Sem odlična mama” (foto: E! Entertainment) E! Entertainment
Vir: Story
16. 11. 2012

Šov V koraku z družino Kardashian (Keeping Up With The Kardashians), ki je na sporedu vsako nedeljo ob 21. uri na E! Entertainment, prikazuje resnično življenje družine Kardashian. Kris Jenner v intervjuju zatrjuje, da noben del šova ni posnet po scenariju ali zaigran. Njena družina z gledalci odkrito deli svoje vzpone in padce.

Story: Kaj ponujate gledalcu šova V koraku z družino Kardashian (Keeping Up With The Kardashians)? Menite, da gledalci radi spremljajo šov, ker zbežijo od vsakdanjega življenja in lahko prek vaših življenj sanjajo?

Mislim, da gledalci in oboževalci, ki spremljajo naš šov že sedem sezon, predvsem opazujejo našo družino, kako raste in se razvija. Vsak gledalec se lahko poistoveti z nekom iz naše družine. Res nas je veliko in vsak od nas je v nekem drugem življenjskem obdobju, od Brucea, ki je najstarejši, pa do Kylie, ki je ravno dopolnila 15 let. Veliko ljudi nam piše, da so se iz šova nekaj naučili, da smo jim pomagali pri nečem, da so se pošteno nasmejali ali da so bili žalostni z nami. Vsak teden v gledalcih spodbudimo različne občutke. Naši gledalci se z nami smejijo, jokajo, so jezni in mislim, da je to dobro za šov.

Story: Če bi jutri nehali snemati, kako bi se počutili?

Joj, zelo bi pogrešala vse skupaj. Res uživam v snemanju in mislim, da se to tudi opazi. Vsi obožujemo to, kar počnemo. Mislim, da se bo vse skupaj končalo, ko nas to ne bo več veselilo. Vsako jutro se zbudim in se odpravim na najboljše delo na svetu, saj me moja družina čaka v dnevni sobi. Zdaj, ko so moji otroci odrasli, imajo svoje družine in živijo v svojih domovih, je še zlasti zabavno. Na začetku smo snemali samo v naši hiši, saj smo takrat še vsi živeli pod isto streho. Res je zanimivo spremljati evolucijo mojih otrok, kako so odrasli, dokončali šolo, se odselili in se zaposlili.

Story: Menite, da ste zaradi snemanja šova tvegali, da bi se odnosi med vami skrhali?

Na to nisem nikoli pomislila. Naša družina je močno povezana in vsak od nas natančno ve, kaj si želi od življenja, nihče pri tem ne sklepa kompromisov, vsak počne točno to, kar ga veseli.

Story: Zakaj ste se na začetku odločili, da boste snemali ta šov?

Vsi smo se strinjali, da bo to predvsem zelo zabavno, saj smo ravno odprli trgovine Dash. Menili smo, da bo zanimivo delati skupaj in hkrati promovirati naše trgovine.

Story: Menite, da gre bolj za družinski šov kot za šov o bogatih in znanih?

Seveda, naš šov je zagotovo o družini, ki je temelj naših vrednot. Glede na to, da preživimo skupaj skoraj 24 ur na dan, z lahkoto rečem, da gre za družinski šov. Moji otroci so vedno imeli srečo in vedno so imeli vse v življenju, vendar to še ni razlog, da bi se s tem bahali. Vseeno pa je v šovu tudi nekaj glamurja.

Story: Kako bi opisali svojo družino?

Moja družina je velika in sestavljena iz velikih osebnosti, ki so zelo čustvene in se imajo med seboj zelo rade.

Story: Katera je najbolj predana delu, katera je deloholičarka: Kim, Kourtney and Khloe?

Kim je najbolj osredotočena na delo. Ves čas dela in zelo malo spi. Vse tri pa so izredno profesionalne in delavne.

Story: Katera pa je najbolj impulzivna?

Kim, mislim, da zato, ker poskuša čim več doživeti v življenju. Mislim, da je v tem zelo podobna meni.

Story: Katera je najbolj zabavna?

Khloe lahko spremeni resen ali žalosten položaj v nekaj smešnega in poskrbi, da se vsi smejimo.

Story: Katera je najbolj trmasta?

Kourtney je zelo trmasta. Zelo težko spremeni svoje mnenje, če misli, da ima prav. Všeč mi je, da je tako močna oseba, fizično je drobcena, ampak osebnostno pa zelo močna.

Story: Pravite, da šov ne temelji na scenariju; imate morda vseeno kakšne smernice, ki jim sledite pri snemanju?

Ne, ni nobenega scenarija niti smernic. Ko snemamo, smo na kupu le moja družina, snemalec in tonski tehnik. Za kamerami ni skupine ljudi, ki bi nam govorila, kaj moramo delati. Že tako smo dovolj zaposleni, saj sama vodim celo ekipo ljudi. Skupaj se ukvarjamo s kolekcijami oblačil, parfumi in laki za nohte. Potrebna je vas ljudi, da podjetje deluje. Ker imamo toliko dela, nimamo časa, da bi razmišljali še o tem, da bi bili bolj dramatični med snemanjem šova. Tudi če bi poskušali kaj načrtovati, bi se do snemanja že vse trikrat spremenilo.

Story: Rekli ste, da ste izredno povezani kot družina, pa vendar ni nihče opazil, da Brucea ni več, ko se je na začetku prejšnje sezone odselil h Khloe. Kako to?

Ubogi Bruce, vem. V naši hiši se vedno nekaj dogaja in vedno je polna ljudi, zato smo mislili, da Bruce igra golf. Navadno vstane zelo zgodaj, zato nisem takoj opazila, da ga ni. Očitno je naša hiša tako velika, da se v njej porazgubimo. Potrebujemo manjšo hišo.

Story: Menite, da ste dobra mama? Kaj o tem pravijo vaši otroci?

Mislim, da sem odlična mama, saj tudi resnično uživam v tej vlogi. To je najboljša služba, ki jo imam. Ko so bile Kim, Kourtney in Khloe še majhne, sem se popolnoma posvetila družini. Zato imam zdaj občutek, kot da sem živela dve življenji, saj sem 20 let lahko bila le mama, zdaj pa sem še poslovna ženska.

Story: Koliko časa menite, da lahko še nadaljujete snemanje šova?

Verjetno še kakšnih 87 sezon. Dokler se ne bo Mason poročil.

Story: Kaj pa bi storili, če kateri član družine ne bi več želel snemati šova?

To se še ni zgodilo, a če bi nekdo to želel, bi si zagotovo moral vzeti odmor in nehati snemati. Vsak mora biti srečen, in če ga snemanje ne osrečuje, potem naj tega ne počne.

Story: Kakšen je vaš življenjski moto?

Če vam nekdo reče ne, govorite z napačno osebo.

Nova Story že v prodaji

Story