Kristen Stewart: Igralka ni prepričana o svoji seksualnosti

Kristen Stewart: Igralka ni prepričana o svoji seksualnosti (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
4. 9. 2018

Ameriška igralka Kirsten Stewart je zelo posebna mlada ženska, ki rada šokira javnost oziroma se sploh ne zmeni za to, kaj si o njej mislijo drugi.

Osemindvajsetletna Kirsten je bila dolgo srečna v objemu kolega Roberta Pattinsona, s katerim je igrala v filmski sagi Somrak. In čeprav je kazalo, da bosta skupaj, saj sta nenehno govorila, da si želita ustvariti družino, ga je takrat 22-letna Kirsten prevarala z 20 let starejšim režiserjem Rupertom Sandersom, s katerim je snemala film Sneguljčica. Ko jo je Robert zapustil, je bila nekaj časa povsem na dnu, po ljubezenskem polomu pa se je preusmerila na ženske.

Tako je bila v zvezi s francosko pevko Soko (32), glasbenico Annie Clark (35), na kratko je bila v zvezi tudi s pevko Miley Cyrus (25). Zdaj pa je Kristen zaljubljena v vrstnico, manekenko Stello Maxwell. Prvič sta se skupaj v javnosti pojavili na Met Gala leta 2016 in od takrat se njuna ljubezen nadaljuje. Čeprav pravi, da ni povsem prepričana o svoji seksualnosti, je njuna zveza resna in obe se obnašata kot star zakonski par. Stella se je lani celo preselila h Kristen, ki pa še vedno pravi, da se ni povsem pripravljena odreči moškim. "Nekateri vedo, da imajo radi sendvič s sirom, in ga jedo vsak dan vse življenje. Sama pa želim poskusiti vse. En dan bom jedla sendvič s sirom, naslednji pa kdo ve kaj," je svojo seksualno usmerjenost pojasnila Kristen. Igralka je tudi na splošno zelo odkrita glede svojih dejanj in je ne zanima, kaj si drugi mislijo o njej.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia