Kristen Stewart: Ljubezen rešuje z rdečim lakom

Poleg razhoda Justina Bieberja in Selene Gomez je bil razdor ljubezni med Robertom Pattinsonom in Kristen Stewart največkrat vtipkan v iskalnik Google. (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Story
13. 1. 2013

Robert Pattinson je morda še povečal svojo slavo, potem ko ga je njegovo dekle Kristen Stewart prevaralo. Sam pa pravi, da žensk sploh ne razume. Verjetno res ne, mogoče ji je tudi zato oprostil prevaro in je zdaj spet srečen z njo ...

Lepi Britanec, 26-letni Robert Pattinson, za katerim vzdihujejo ženske po vsem svetu, je prepričan, da žensk ne razume: "Verjamem, da bi se kot oče bolje razumel s sinom kot pa s hčerko," pravi, saj je prepričan, da so ženske veliko bolj zakomplicirana bitja kot pa moški. "Navodila za uporabo so napisana na 800 straneh, a žal v meni neznanem jeziku. Verjamem, da bi mi bilo s sinom laže, šport, televizija, videoigre, kokakola in srečni smo ..."

Vsekakor pa je spet podlegel čarom 22-letne Kristen Stewart, ki mu je prizadela veliko bolečino. Ko je izvedel za prevaro, se je celo hotel vrniti v Anglijo, da bi pozabil na vse skupaj. No, pa se je Kristen tako zelo trudila okoli njega, da je pač podlegel, saj pravi, da je ona velika ljubezen njegovega življenja.

Očitno ima igralka, ki je znana po svojem bolj sproščenem slogu oblačenja, tudi kadar se pojavlja na rdeči preprogi, pa čeprav se trudi z elegantnimi oblekami, skrito orožje.

Nekoč je Robert izjavil, da se mu zdi zelo seksi, če ima ženska rdeče nalakirane nohte. In zdaj lahko Kristen vedno vidimo s krvavo rdečim lakom na nohtih. Čeprav je največkrat obuta v superge ali bolj udobne čevlje, pravi, da poskrbi, da so tudi njeni nohti na nogah vedno urejeni in seveda nalakirani z rdečim lakom.

V zadnjem času je na rdečih preprogah v elegantnih oblačilih in visokih petah. Prej smo jo le redko videli tako oblečeno. Očitno je res dobro naštudirala, kaj je všeč njenemu fantu, in se zdaj na vse pretege trudi, da bi mu ugajala. Hkrati pa mu seveda želi dokazati, da je povsem nora nanj in da je bil skok čez plot velika napaka v njenem življenju.

Božične praznike sta preživela skupaj, a vseeno nista bila z družino. Čeprav se zdi, da so njegovi starši in sestre pač šli čez to, da ga je prevarala, se Kristen ne počuti najbolje v njihovi družbi. Še vedno ji je namreč zelo neprijetno zaradi vsega, kar je povzročila tako Robertu kot tudi njegovi družini, saj so vsi trpeli zaradi nje.

Vseeno pa se Robertovi sestri Victoria in Lizzy še vedno bojita, da bi ga igralka spet razočarala. Ne verjameta povsem, da je ugotovila, da je Robert edini moški, ki ga ljubi in s katerim bi se tudi poročila. Novoletne praznike pa sta preživela v Mehiki.

Napisala Sandra Bratuša

Nova Story že v prodaji

Story