Kristen Stewart v Cannesu bosa na rdeči preprogi

Kristen Stewart v Cannesu bosa na rdeči preprogi (foto: Profimedia) Profimedia
15. 5. 2018

Hollywoodska igralka Kristen Stewart se je na filmskem festivalu v Cannesu odločila, da bo svojim utrujenim nogam privoščila malo počitka.

Kristen Stewart je znana po tem, da se nikoli prav veliko ne ozira na to, kaj si bodo drugi mislili o njej in ves čas ostaja zvesta sama sebi. Nič drugače ni bilo niti na filmskem festivalu v Cannesu, kjer je imela v določenem trenutku vrh glave visokih pet in se je preprosto odločila, da bo po rdeči preprogi korakala bosa.

Igralka je na premiero filma Blackkklansman prišla v čudovitih črnih Louboutin salonarjih, a njene noge so bile po celodnevni hoji v visokih petah že pošteno načete, Kristen pa se ni kaj dosti ozirala na vso zbrano smetano okoli nje in je tako kot zna le ona sezula čeveljce in po rdeči preprogi korakala bosa.

Kristen rada od časa do časa krši stroga pravila filmskega festivala v Cannesu, kjer naj bi bile dame vedno v visokih petah, obleke pa morajo biti kar se da glamourozne. Vsekakor ji gre čestitati, da v vsaki situaciji sledi sama sebi in ne dovoli, da bi jo pri tem karkoli ustavilo.