Kristin Davis iz Seksa v mestu razkrila, da je zaradi stresa začela izgubljati lase

Kristin Davis iz Seksa v mestu razkrila, da je zaradi stresa začela izgubljati lase (foto: Profimedia) Profimedia
30. 8. 2019

Kristin Davis, ki je igrala v priljubljeni seriji Seks v mestu, je po končanju snemanja imela težave, povezane s stresom, ki so se odražale na njenih laseh.

Razkrila je, da ji je bilo zelo nenavadno, ko se je zjutraj zbudila in ji ni bilo treba hiteti na snemanje serije. To ji je očitno povzročalo stres, saj je po koncu snemanja serije začela hitro izgubljati lase.

Sprva tej težavi ni povzročala veliko pozornosti, a ko se je odpravljala na kakšno javno prireditev, je ugotovila, da njeni lasje niso videti tako kot prej in da pričeska ni več bujna.

"Serija mi je prinesla slavo, a sem zaradi stresa začela izgubljati lase. V seriji so bili moji lasje lepi, bujni in bleščeči. Strokovnjaki so na snemanju naredili pravi čudež. Žal je to imelo slabe posledice. Ko sem se zjutraj zbudila, mi je bilo čudno, da nimam take frizure kot moj lik Charlotte," je dejala igralka.

No, očitno preparati, ki so jih uporabljali za to, da so bili njeni lasje videti brezhibno, le niso bili tako nedolžni. V kombinaciji s stresom so zagotovo vplivali na zdravje njenih las in na njihovo izpadanje. Zdaj so ti časi za njo, verjetno pa ni več niti tako obremenjena s tem, da mora vedno biti urejena kot iz škatlice.