Kritike na račun Jennie Garth, ker se na družbenih omrežjih ni poslovila od soigralca Luka Perryja

Kritike na račun Jennie Garth, ker se na družbenih omrežjih ni poslovila od soigralca Luka Perryja (foto: Profimedia) Profimedia
11. 3. 2019

V javnosti še vedno odmeva novica o prezgodnji smrti igralca Luka Perryja iz priljubljene najstniške serije Beverly Hills 90210. Od njega so se preko družbenih omrežij poslovili njegovi soigralci iz serije z izjemo Jennie Garth, ki je bila zaradi tega deležna nemalo kritik.

Nekaj dni po njegovi smrti je na instagramu za 8. marec objavila sliko svojih treh hčera, 21-letne Luce, 16-letne Lole in 12-letne Fione. Ob tem je napisala: "Te ženske."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

These women 💙💜❤️ #internationalwomensday #sisters

A post shared by Jennie 💛 (@jenniegarth) on

Med komentarji njenih sledilcev je bilo veliko pohval, a hkrati tudi kritik. "Edino tebi ni mar za Luka. Prav sledil sem, če bo objavila kaj na to temo in ko sem že upal, da ji je vseeno mar, je objavila fotografijo, ki v tem trenutku ni primerna. Jennie, sramuj se," je zapisal eden od njenih sledilcev.

Igralka je sklenila, da se bo oglasila in kritikom pojasnila, zakaj ni objavila slike ali zapisa Luku v slovo.

"Pozdravljeni. Sliko mojih punc sem objavila na dan žena, ker so one moje življenje. Potrebovala sem dolgo časa, da sem si zaželela proslavljati karkoli. Razmišljala sem o tem, kaj bi si želel moj dragi prijatelj. Njegovi otroci so bili njegovo življenje. Ne obsojajte me in ne pišite žaljivih komentarjev," je zapisala ter dodala, da kot vsaka oseba, ki je poznala Luka, dobro ve, kako mu ni bilo mar za družbena omrežja.

Priporočamo