Kritike na račun Jennifer Lopez: "Kako pa si se našminkala? Tole je res pretirano!"

2. 9. 2021
Deli
Kritike na račun Jennifer Lopez: "Kako pa si se našminkala? Tole je res pretirano!" (foto: Profimedia)
Profimedia

Slavna latino diva se je pred kratkim mudila v sosednji državi in povzročila pravi vihar zanimanja.

Jennifer Lopez je namreč obiskala Benetke, kjer je nastopila na modni reviji znane modne hiše Dolce & Gabbana. Nosila je top in hlače v cvetličnem vzorcu, zlati čevlji in torbica so bili v isti barvi, tako da je s svojo opravo zasenčila čisto vse prisotne na modni reviji.

A dežurni kritiki pri tem niso počivali, saj so takoj opazili dve zadevi. Prva je ta, da je lepa pevka in igralka v Benetke prišla brez svojega fanta, Bena Afflecka, druga pa, da je na plašču, v katerem se je sprehodila, še vedno bila pripeta etiketa. Številni so zato ugibali, kaj počnejo njeni asistenti, da ne opazijo tega.

Jennifer Lopez

Ko so se "strasti" zaradi etikete pomirile, je Jennifer na svojem Instagram profilu objavila krajši posnetek in z njim sprožila dodatne kritike. Na sliki je njen obraz v velikem planu, številni pa so opazili, da ji šminka sega čez rob zgornje ustnice.

"Videti je kot raca, res je pretirala s šminko," se je glasil eden od neprijaznih komentarjev. No, prepričani smo, da se lepotica na take zlobne opazke ne ozira. Še vedno je v vrhunski formi in pritegne pozornost, kjer koli se pojavi. Zlobneži bodo vedno iskali dlako v jajcu, kar pa Jennifer zelo dobro ve, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk