Kritike na račun zvezdnic Beverly Hillsa: Punci, ne pretiravajta z botoksom!

Kritike na račun zvezdnic Beverly Hillsa: Punci, ne pretiravajta z botoksom! (foto: Profimedia) Profimedia
4. 4. 2019

47-letna Jennie Garth, zvezdnica serije Beverly Hills 90210 se je spet znašla pod plazom kritik, ko je na družbenem omrežju objavila sliko, na kateri je v družbi kolegice iz serije, Tori Spelling, ki je igrala Donno.

Sledilci nad videnim niso bili pretirano navdušeni. "Pretiravaš z botoksom, sploh si več nisi podobna," jo je pokritiziral sledilec. Nekdo pa je zapisal: "Punci, preveč plastike."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Working with my favorite partner in crime! Thank you @castrofashion @castrofashion_kids #israel We ❤️Israel @90210onfox @torispelling

A post shared by Jennie 💛 (@jenniegarth) on

Spet drugi pa so bili nekoliko prizanesljivejši: "Ti punci sta bili naši vzornici v času odraščanja. Zdaj, ko delita svoje življenje z nami, pa jih samo napadate. Tega nista dolžni početi, a si želita biti povezani z oboževalci. V zameno pa dobita negativne komentarje. Če vam njuna obraza nista všeč, zakaj jima sploh sledite in komentirate objave?," se je glasil zapis sledilke.

Sicer pa je Jennie prestala hude življenjske preizkušnje - borila se je z depresijo, za njo so trije propadli zakoni. Njena igralska kariera po Beverly Hillsu ni bila bleščeča. Tori Spelling je ni odnesla nič boljše. Zaradi težav v zakonu je doživela živčni zlom in finančni propad.

Priporočamo