Krščenka princa Charlesa je izgubila boj za življenje

Krščenka princa Charlesa je izgubila boj za življenje (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
24. 2. 2017

Na britanskem dvoru je žalost. Umrla je namreč Lara Palmer Tomkinson, krščenka princa Charlesa, dobra prijateljica vojvodinje Kate, princa Harryja ...

Lara Palmer Tomkinson je imela samo 45 let, ko so jo našli mrtvo v njenem stanovanju. Sicer je bila hudo bolna, saj so ji lani odkrili tumor na možganih, a uradno še niso razkrili vzroka smrti. Tara je bila ena prvih starlet v pravem pomenu besede. Torej bila je znana samo zato, ker je bila znana. Gibala se je v visoki družbi, bila je redna gostja vseh mondenih zabav v Londonu in tudi drugje po svetu. Njeno ime je bilo prava blagovna znamka, in čeprav ni imela nobenega posebnega talenta, so ji ponujali pravo bogastvo, samo da se je pojavila na zabavi, odprtju, prireditvi ali pa da je sodelovala v kakšnem resničnostnem šovu.

Težava je bila, ker je Tara padla tudi v svet drog. Kar nekajkrat je bila na kliniki za odvajanje, a se je vračala v svet omame. Vedno je govorila, da se mora sestaviti, ker se je povsem uničila zaradi kokaina. "Nikoli si pravzaprav nisem želela biti to, kar sem postala, tisto najbolj zaželeno dekle. A kaj, ko sem nenehno dobivala priložnost za priložnostjo. Vsi so mi govorili, da sem perfektna, dobivala sem avtomobile, vloge v TV-oddajah. Težava je bila, da se sama nisem počutila briljantno, in verjetno je tudi to krivo, da sem počasi zapadla v svet droge ..." je nekoč izjavila Tara. A v zadnjem času je zatrjevala, da je njen edini greh elektronska cigareta.

Žal pa so lani ugotovili, da ima možganski tumor. Hodila je na terapije, ki pa niso dajale želenih rezultatov. Po pričevanju prijateljev je bila Tara v dokaj slabem stanju, veliko je govorila o tem, da bo umrla, o svoji bolezni pa je javno spregovorila novembra lani. "Ko sem januarja 2016 šla na pregled, so bili krvni izvidi zelo slabi. Podrobnejše preiskave pa so pokazale, da imam tumor na možganih," je odkrito povedala.

Njena družina je bila od nekdaj v zelo dobrih prijateljskih odnosih s kraljevo družino. Veliko so se družili, skupaj so hodili na smučanja ... Princ Charles je bil celo njen boter. Vsi so žalostni, saj nihče nima o njej ene slabe besede. Vedno je bila dobre volje, pripravljena pomagati vsakomur in vedno je bila steber vsake zabave. Imela je veliko romanc z znanimi, a se ni nikoli poročila in ni imela otrok, čeprav si je zelo želela postati mama.