Kuhar Anthony Bourdain je bil tik pred smrtjo noro zaljubljen

Kuhar Anthony Bourdain je bil tik pred smrtjo noro zaljubljen (foto: Profimedia) Profimedia
14. 6. 2018

Na dan prihajajo nove in nove podrobnosti o slavnem kuharju Anthonyju Bourdainu, ki je pretekli teden storil samomor.

Zvezdniškega kuharskega mojstra, popotnika in pisca Anthonyja Bourdaina so pretekli teden našli mrtvega v njegovi hotelski sobi v Strasbourgu. Star je bil 61 let. Priljubljeni voditelj kulinarično-popotniških oddaj je po poročanju ameriške televizijske mreže CNN storil samomor.

Njegovi tesni prijatelji razkrivajo, da je bil Anthony noro zaljubljen v italijansko igralko Asio Argento. "Zaljubljen je bil kot najstnik. Vse bi naredil za njo. To je bilo videti kar nekoliko zaskrbljujoče za njegove prijatelje," je razkril vir za revijo People. "Noro, noro je bil zaljubljen, s poudarkom na noro, a nihče od njegovih prijateljev ni vedel, da razmišlja o samomoru. Mislim, da nihče ni vedel, kako globoka je njegova bolečina."

Za slavnim kuharjem so se ozirala ženske po vsem svetu, Anthony pa je srečo našel v zakonu s trenerko borilnih veščin, Ottavio Buiso. Par je v zakonu dobil hčerko Ariane, leta 2016 pa je njuna ljubezen ugasnila in takrat sta odšla vsak svojo pot.

Po ločitvi je leta 2016 spoznal Asio, spoznala sta se na snemanju njegovega kuharskega šova, kasneje pa sta sodelovala na skupnem projektu v Hong Kongu. Kmalu po njegovi smrti so v javnost prišle fotografije, na katerih je Asia v objemu drugega moškega, na Asio pa se je vsul plaz negativih kritik. "Asia trenutno snema, mora biti močna in delati, saj to prinaša hrano na mizo njenim otrokom. Nikogar ne gre kriviti za nastalo tragedijo. Osamljenost je težka stvar, slava to bolečino še poglobi," je rekla njena tesna prijateljica za revijo People in dodala, da sta imela Anthony in Asia odprto razmerje.

Anthony se uradno nikoli ni ločil od svoje žene Ottavie Busia, zato ima Ottavia še vedno pravico dedovati za slavnim kuharjem, kakor seveda tudi njuna hčerka Ariane.

#Firenze @asiaargento La Primavera

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on May 24, 2018 at 10:08am PDT

Pax Romana

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on Apr 27, 2018 at 4:59am PDT

Just a perfect day You made me forget myself @asiaargento

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on Apr 25, 2018 at 10:23am PDT

Priporočamo