Kylie Jenner je finančno pomagala svojemu bratu Robertu Kardashianu

Kylie Jenner je finančno pomagala svojemu bratu Robertu Kardashianu (foto: Profimedia) Profimedia
9. 2. 2020

Kylie Jenner je svojemu starejšemu bratu Robertu Kardashianu posodila denar.

32-letni Robert je že pred leti zapustil družinski resničnostni šov Keeping Up With The Kardashians, saj ni želel več živeti v soju žarometov. Toda sedaj so se mu računi začeli nabirati, zato je za pomoč prosil svojo sestro za zelo potreben denar.

"Vsa družina naj bi združeno pomagala Robertu glede njegovih financ, vendar razlog za to ni samo njihova dobrota. Združili so se, da mu pomagajo dobiti skrbništvo nad njegovo hčer Dream, saj njeno mamo Blac Chyna vsi strastno sovražijo."

Robert Kardashian je 7. januarja prosil sodnika za popolno skrbništvo. Hčerkino mamo je tudi obtožil, da veliko denarja zapravlja za alkohol in droge, vendar je Chyna vse zanikala.

Vir blizu nje je dejal: "Chyna še nikoli ni uživala drog pred svojima otrokoma, alkohol pa pije le ob posebnih priložnostih ... ko otrok ni zraven. Skrbi za hčerkino higieno in Dream ima doma več kot sto lepih oblačil."

Robert in Chyna (njeno pravo ime je Angela White) sta se razšla le mesec dni po rojstvu njune hčerke. Njuno razmerje in njeno nosečnost sta prikazala v lastnem resničnostnem šovu Rob & Chyna.

Priporočamo