Kylie Jenner je najmlajša milijarderka v zgodovini!

Kylie Jenner je najmlajša milijarderka v zgodovini! (foto: Profimedia) Profimedia
6. 3. 2019

Kylie Jenner, pripadnica klana Kardashian - Jenner, je lahko zelo ponosna nase, saj se ponaša z nazivom najmlajše milijarderke v zgodovini! Po ameriški zakonodaji je Kylie poleti postala polnoletna, saj je praznovala 21. rojstni dan, ki ga je dočakala z milijardo dolarjev na računu.

Na vprašanje, kakšna je njena skrivnost uspeha, je Kylie odgovorila, da je odprla nekaj trgovin in uporabljala družbena omrežja. "Preprosto zgodilo se je," skromno dodaja Kylie.

No, do te izjave smo upravičeno lahko skeptični, saj je še v štartu svoje podjetniške poti imela marsikaj, česar drugi nimajo: rodila se je v bogati družini, smisel za posel pa ji je bil položen v zibko in tudi privzgojen.

Njena starejša in prav tako uspešna sestra Kim Kardashian premore "zgolj" 350 milijonov dolarjev, saj nima svoje kozmetične linije, kot jo ima Kylie. Vrednost njenega podjetja, ki proizvaja lepotne izdelke, je ocenjena na 800 milijonov dolarjev. Razliko do milijarde je podjetna Kylie zaslužila z manekenskimi kampanjami.

Doslej je za najmlajšega milijarderja veljal 34-letni Mark Zuckerberg, ki pa bo prvo mesto zdaj moral prepustiti Kylie.