Kylie Jenner noče več pred kamere: Brez nje tudi šova ni!

Kylie Jenner noče več pred kamere: Brez nje tudi šova ni! (foto: Profimedia) Profimedia
8. 4. 2019

Čeprav se pojavi v napovedniku za novo sezono šova "Keeping Up With The Kardashians," tuji mediji poročajo, da Kylie več ne želi sodelovati, po tem, ko je Tristan prevaral Khloe s Kylino najboljšo prijateljico, zdaj že zloglasno Jordyn.

Znana družina Kardashian je doslej posnela kar 16 sezon popularnega šova, v katerem so gledalci lahko videli (skoraj) vse: jok, prepire, pobotanja, zaroke, ločitve ... A zdi se, da je zdaj konec sodelovanja 21-letne Kylie Jenner, poroča tabloid The Sun.

"Zaradi celotne zadeve z Jordyn je zelo vznemirjena in ne želi prenašati vsega tega," je razkril njen prijatelj. Njena mama, Kris Jenner, pa jo pregovarja, naj se vrne na snemanje. "Za podpis pogodbe je potrebno sodelovanje vseh deklet v prihodnji sezoni. Kylie pa tega ne potrebuje. Prerasla je ta šov," še dodaja neimenovani prijatelj.

Po poročanju tujih medijev naj bi se razlog skrival tudi v tem, da je s svojo kozmetično linijo poslovno spretna Kylie zaslužila veliko denarja. Člani klana Kardashian te novice še niso komentirali.

Spomnimo: košarkar Tristan Thompson je prevaral Khloe, s katero imata hčerkico True. Khloe je izvedela, da se je na neki zabavi poljubljal z Jordyn. Tristana je soočila z govoricami, on pa je vse skupaj priznal. Družina je bila šokirana, Kylie pa je prekinila vse stike s svojo najboljšo prijateljico, ki je celo živela v njeni hiši.

.