Kylie Jenner: Obogatela zaradi ustnic

Kylie Jenner: Obogatela zaradi ustnic (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
29. 7. 2018

Znano je že, da so ženske iz klana Kardashian - Jenner prava zlata jama. Uspe jim vse, česar se lotijo, vse skupaj pa se je začelo z resničnostnim šovom. Najuspešnejša je najmlajša izmed sester.

Kylie Jenner je stara komaj 20 let, pa je že milijarderka. Ima tudi hčerkico, in če ne želi, ji do konca življenja ni treba več delati. To, kar je njena polsestra Kim Kardashian (37 let) naredila s svojo zadnjo platjo, je Kylie s svojimi ustnicami. Kot sestra je namreč izkoristila svoje adute in tako je postala mega priljubljena in seveda tudi nesramno bogata.

Očitno bo Kylie prehitela tudi ustanovitelja Facebooka Marka Zuckerberga (34 let) in postala najmlajša milijarderka. Tako bo Kylie krasila avgustovsko številko revije Forbes, v kateri bo tudi njena zgodba in vse o njenem bogastvu. Ta mlada mamica je leta 2015 na trg poslala svoj prvi kozmetični izdelek, in sicer Kylie Lip Kit, torej nego za ustnice oziroma šminko. In ga tudi v sekundi razprodala. Tako se je začel trend mat izdelkov za ustnice v celotni kozmetični industriji. Nato so sledili še drugi kozmetični izdelki, osvetljevalci, barvice za oči in vse je šlo in gre še vedno za med. Njeno podjetje se imenuje Kylie Cosmetics. In kako, da se je vse skupaj začelo prav z ustnicami? Kylie ni imela nikoli polnih ustnic. "Zgodilo se je po tem, ko mi je neki fant dejal, da se dobro poljubljam, čeprav imam tanke ustnice," pravi Kylie in priznava, da je bil to povod, zaradi katerega si je dala povečati ustnice. "Zaradi te njegove izjave sem se počutila neprivlačno in nepoželjivo." Danes ima lepotica več kot 110 milijonov sledilcev na družbenih omrežjih. In ko je objavila fotografijo naslovnice Forbesa, ki jo krasi, je spodaj zapisala: "Vau, ne morem verjeti, da objavljam svojo naslovnico na Forbesu. Hvala za članek in priznanje, res sem blagoslovljena, da lahko vsak dan delam tisto, kar mi je všeč. Česa takšnega si niti v sanjah nisem mogla predstavljati."

Tarča kritik

Seveda so se poleg pohval pojavile tudi kritike. Nekateri so se obesili na izraz v Forbesu 'self made', kar pomeni nekdo, ki je sam uspel. To se jim zdi prenapihnjeno, saj mladenka prihaja iz mega bogate družine Kardashian-Jenner. Kylie je namreč hčerka Brucea oziroma zdaj Caitlyn Jenner (68 let) in Kris Jenner (62 let) ter polsestra Kim, Khloe, Kourtney in Roba Kardashiana. Njena prava sestra pa je Kendall Jenner. "Lahko je začeti svoj posel, če so tvoji starši milijonarji. To se imenuje generacijsko bogastvo plus nepotizem," je zapisala odgovorna za stike z javnostjo nekega kozmetičnega velikana. Čeprav je Kylie stara komaj 20 let, že ima hčerkico Stormi, ki jo je dobila s Travisom Scottom (27 let), s katerim je v zvezi. Ima pa Kylie še eno veliko ljubezen, in to so psi. Svojim štirinožnim ljubljenč­kom je dala sezidati pravo malo hišico z belo ograjo, klimatsko napravo in vsem udobjem, ki si ga lahko zamisliš.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo