Kylie Jenner pokazala nosečniško fotografijo, ki jo do zdaj še nismo videli

Kylie Jenner pokazala nosečniško fotografijo, ki jo do zdaj še nismo videli (foto: Profimedia) Profimedia
10. 1. 2020

Ameriška resničnostna zvezdnica Kylie Jenner je uspela uspešno skriti celotno nosečnost, zdaj pa je pokazala do zdaj nikoli videno nosečniško fotografijo.

Ameriška zvezdnica Kylie Jenner je ena redkih, ki je uspela vseh devet mesecev skrivati svojo nosečnost in šele po porodu vse oznaniti svetu. Zdaj pa je na Instagramu objavila novo nosečniško fotografijo, ki je vse seveda v hipu navdušila.

Številni so hitro pomislili, da je znova noseča, a vse kaže, da je fotografijo objavila zgolj zato, da bi počastila rojstni dan svoje hčerke Stormi, ki bo prvega februarja stara dve leti. Že zdaj je jasno, da bo imela mala princeska ob svojem rojstnem dnevu nepozabno zabavo, ki jo bodo svetovni mediji še dolgo pomnili.

Že zdaj pa je jasno, da bo na zabavi tudi Stormin očka Travis Scott, s katerim se je Kylie pred časom razšla, a ostajata v odličnih odnosih. "Biti očka je boljše kot sem si predstavljal, da bo. Stormi je eno izmed najboljših človeških bitji, ki jih poznam. Ona je kot moj najboljši prijatelj, ki dela moje življenje malo lažje. Ves čas me navdihuje in me vsakodnevno presenča s svojim razmišljanjem," je ameriškim medijem povedal pred časom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throwback🤰🏻pregnant with my baby girl. I can’t believe my daughter will be two soon..🖤 #stormi

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Priporočamo