Kylie Jenner razkrila, zakaj je pred javnostjo skrivala, da je noseča

24. 8. 2018
Deli
Kylie Jenner razkrila, zakaj je pred javnostjo skrivala, da je noseča (foto: Profimedia)
Profimedia

Zdaj je ameriška resničnostna zvezdnica Kylie Jenner končno razkrila, kakšen je bil vzrok za skrivanje nosečnosti pred širno javnostjo.

Najmlajša članica klana Kardashian-Jenner, 21 letna Kylie Jenner, je februarja prvič okusila čare materinstva, ko je postala mama male princeske Stormi. Nosečnost je vešče skrivala, zdaj pa se je končno odločila prekiniti molk in odkrito spregovoriti, zakaj je bila vse skupaj tako zelo skrbno čuvana skrivnost. Za avstralski Vogue je tako razkrila, da je bilo to za njo izjemno čustveno obdobje, še posebej, ker je imel njen fant takrat komaj 20 let. 

"Vedela sem, da bi bilo bolje, da bi se jaz in Stormi umaknili iz javnosti. V nosečnosti vam ves čas divjajo hormoni in vsa čustva so še toliko bolj intenzivna. Čutila sem, da nisem pripravljena tega deliti z javnostjo. Vedela sem, da bom na ta način bolj uživala v tej izkušnji, če jo enostavno zadržim zase," je dejala Kylie.

Kylie, ki je bila pred nosečnostjo zelo aktivna na družbenih omrežjih, se v času nosečnosti skoraj ni pojavljala na Instagramu, mogoče je bilo videti le redke fotografije, a še takrat zgolj njen obraz. 

Ko je rodila, je v svojem stilu javnosti in oboževalcem sporočila, da je rodila hčerko in tako razkrila, zakaj se je devet mesecev bolj ali manj skrivala pred očmi javnosti.

my heart

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Aug 9, 2018 at 1:35pm PDT