Kylie Minogue na večerji s princem Williamom

Kylie Minogue na večerji s princem Williamom (foto: Profimedia) Profimedia
15. 6. 2018

Avstralsko pevko Kylie Minogue je doletela velika čast, da je lahko prisostvovala na drobrodelni večerji, ki se je odvijala v Buckinghamski palači, rokovala pa se je s samim princem Williamom.

Kylie Minogue ni skrivala navdušenja, ko se je sinoči na dobrodelni večerji Royal Marsden NHS Foundation v Buckinghamski palači srečala s princem Williamom.

50 letna avstralska zvezdnica je bila videti kot prava mala princeska, ko se je v palači pojavila v čudoviti srebrni večerni obleki. Na dobrodelni večerji so zbirali denar za zdravljenje rakavih bolnikov, Kylie pa je bila ena izmed povabljenk, saj je v preteklosti tudi sama bila bitko z rakom. Kylie je namreč leta 2006 pri 37 letih zbolela za rakom na prsih, da bi ozdravela, pa je morala iti skozi zahtevno zdravljenje, po katerem kar nekaj let ni smela zanositi.

"The Royal Marsden pomaga zdravnikom, medicinskim sestram in raziskovalcem, da lahko razvijalo življenjsko pomembne programe, ki zagotavljajo najboljšo možno nego za obolele," je v svojem govoru poudaril princ Wiliam in dodal. "Z besedami ne morem opisati, kako zelo sem vam hvaležen vse kar delate."

Priporočamo