La Toya Jackson: “Michael je bil umorjen”

Vir: Story
17. 7. 2009

Prepričana je namreč, da so za bratovo smrt krivi ljudje, ki so bili okoli njega … Finančno naj bi ga ožemali, z močnimi zdravili pa naj bi nadzorovali njegovo zdravje.

Michael je imel okoli sebe veliko ljudi, ki so skrbeli zanj. Nekakšno ‘spremstvo v senci’. La Toya pa ga opisuje kot zelo nežnega in osamljenega človeka, ki je bil na milost in nemilost prepuščen grabežljivcem, ki so gledali le na svojo korist.

Vsi ti ljudje, ki so se smukali okoli njega, so bili po njenem tudi krivi, da se je Michael izoliral od družine in prijateljev. Razkrila pa je tudi, da so ga tako imenovani menedžerji nekako prisilili v naporno turnejo, ki naj bi obsegala kar 50 poslovilnih koncertov v Londonu.

V javnost pa počasi kapljajo podrobnosti o tem, kako je pevec živel zadnja leta. Bil je povsem zasvojen z zdravili, strokovnjaki pa trdijo, da je bil fizično slaboten tudi zato, ker je na dan zaužil po 50 tablet. Med drugim so bili to različni vitamini, tablete proti bolečinam, proti vnetjem, za uravnavanje krvnega tlaka, za beljenje kože, za izgubo telesne teže, dodatki k prehrani in še veliko drugih. Ob njegovi smrtni postelji pa so še našli cel kup injekcij za intravenozno vbrizgavanje.

Njegov dermatolog Arnold Klein je povedal, da si je pred turnejo nameraval Michael popraviti tudi svoj obraz, ki je od silnih operacij ves v brazgotinah. Zanikal pa je, da bi mu nos odpadel, le premajhen je bil. In tudi to naj bi pred koncertom popravili.

Nova Story že v prodaji

Story