La Toya Jackson odkrito o tem, kako jo je oče zlorabljal

La Toya Jackson odkrito o tem, kako jo je oče zlorabljal (foto: Profimedia) Profimedia
28. 3. 2019

Pred kratkim se je na spletu pojavil posnetek intervjuja sestre Michaela Jacksona, La Toye, ki ga je dala že leta 1991 v pogovorni oddaji "Live with Regis and Kathie Lee'." La Toyja je svojega očeta Joeja Jacksona obtoževala za spolne zlorabe v otroštvu in tega, da se je izživljal nad njenimi brati in sestrami.

La Toya je že prej razkrila, da je Joe spolno zlorabljal tako njo kot njeno starejšo sestro Rebbie, v intervjuju pa je potrdila svoje besede. Prav tako je rekla, da je njihova mama Katherine vedela za vse. Svojo družino je označila za zelo disfunkcionalno. Dejala je tudi, da je Michael videl, kako njihov oče pretepa mamo, a sama tega nikoli ni videla.

"Ko tvoj oče vstane iz postelje, ki si jo deli z mamo, in gre v posteljo s svojo hčerko, mamo pa slišiš, da govori: "Ne, Joe, ne nocoj, utrujena je, pusti, da si spočije," te to spravi ob pamet," je zapisala v svoji knjigi iz leta 1991.

"Ni šlo samo za fizično zlorabo, temveč tudi psihično in spolno. Rebbie se je pri 16-ih letih odselila od doma zaradi tega," je povedala La Toya. Na vprašanje, ali je Joe zlorabljal tudi njeno sestro Janet Jackson, je dejala, da ne ve, saj Janet o tem ni nikoli govorila.

Priporočamo