Lady Diana: Kakšna je bila vez s Kevinom Costnerjem

Hlad:
Že s slike veje hlad med zakoncema. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
26. 8. 2017

Mineva 20 let, odkar je v tragični prometni nesreči v Parizu umrla britanska princesa Diana, a njeno življenje še vedno buri duhove. Tokrat je v ospredju nenavadna vez med princeso in igralcem Kevinom Costnerjem ...

Le kdo bi si mislil, da je med njima obstajala kakršnakoli povezava, a se o tem v zadnjem času veliko govori. Krivec za te govorice je nekdanji pripadnik londonske policije Dai Davis, saj je napisal spomine, ki so dvignile veliko prahu. Davis je bil tri leta na čelu varnostnikov, ki so varovali kraljevo družino, in to ravno v času, ko sta se princ Charles in princesa Diana ločevala.

Leta 1996 je bil Davis torej na čelu 450 policistov, ki so bili zadolženi za varovanje, in ve veliko stvari, ki niso nikoli prišle v javnost. Ena izmed njih, ki je mogoče tudi med najbolj nenavadnimi, je ta, da je obstajala posebna vez med princeso in Kevinom Costnerjem. Ko se je Diana ločila, naj bi prav Costner želel, da bi v nadaljevanju filma Telesni stražar glavno vlogo odigrala princesa Diana. Spomnimo, prvi del filma je prišel na filmska platna leta 1992. Princesa Diana naj bi takoj in brez pomisleka zavrnila vlogo, a naj bi se druženje z igralcem vseeno nadaljevalo. Vlogo naj bi sicer zavrnila, a menda ji je bilo dvorjenje šarmantnega igralca všeč. Vseeno pa njuno 'razmerje', kakršnokoli je že bilo, ni trajalo dolgo. Davis zatrjuje, da je Diana želela diskretnost.

Velika ljubezen princese Diane je bil srčni kirurg Hasnat Khan, ki ga je spoznala dve leti pred smrtjo. Po navadi sta se dobivala v njegovem stanovanju in razmišljala naj bi celo o poroki. Diana je celo spoznala njegovo družino. Nekateri pravijo, da je razmišljala o selitvi v njegov rojstni Pakistan in je preverjala, ali bi tam imela več miru pred javnostjo. Vendar pa žal njuna ljubezen ni zdržala. Hasnat ni prenesel pritiskov javnosti, a sta vseeno ostala dobra prijatelja vse do njene smrti. O Diani ni nikoli govoril, le takrat, ko ga je zaradi nesreče zaslišala policija.

Po njunem razhodu se je Dianino srce ogrelo za Dodija Al Fayeda, sina takratnega lastnika prestižne veleblagovnice Harrods. Žal pa se je njuna skupna pot tragično končala v enem izmed pariških predorov. Princesa je vse življenje obupano iskala ljubezen, ki je pri soprogu, princu Charlesu, ni našla.

Priporočamo