Lady Gaga in Bradley Cooper po vseh peripetijah spet skupaj - a na zaslonu!

Lady Gaga in Bradley Cooper po vseh peripetijah spet skupaj - a na zaslonu! (foto: Profimedia) Profimedia
12. 10. 2019

Oboževalci so končno dočakali tisto, kar so si želeli: Lady Gaga in Bradley Cooper sta se spet pojavila skupaj - a na filmskem platnu.

Čeprav je od filma Zvezda je rojena, v katerem sta igrala oba zvezdnika, minilo že dobro leto, so oboževalci še vedno navdušeni nad njuno kemijo z velikega platna, ki je bila nesporna. Govorice o njuni romansi nikakor ne potihnejo in po tem, ko sta se oba razšla s svojima partnerjema, so si številni želeli, da bi le končala skupaj. A se to ni zgodilo.

Skupaj sta tudi tokrat končala v dokumentarnem filmu "Kako biti Mark Ronson." Producent Mark Ronson je namreč sodeloval z njima na snemanju filma Zvezda je rojena, Lady Gaga in Bradley Cooper pa sta sklenila, da bosta spet stopila pred kamere - tokrat v dokumentarcu, ki opisuje življenje njunega sodelavca in prijatelja. Pevka v dokumentarcu izjavi, da je Mark eden od največjih glasbenikov in producentov našega časa.

Čeprav sta v dokumentarcu oba, je v posameznih delih, ki so prišli v javnost, vidno, da sta Lady Gaga in Bradley posneta posebej in bo šele po premieri jasno, koliko prizorov sta posnela skupaj. Premiera je napovedana za danes.