Lady Gaga je hudo zaradi razhoda Bradleya Cooperja in njegove Irine

Lady Gaga je hudo zaradi razhoda Bradleya Cooperja in njegove Irine (foto: Profimedia) Profimedia
25. 6. 2019

V Hollywoodu je v zadnjem času glavna tema govoric "ljubezenski trikotnik" med Lady Gaga, Bradleyjem Cooperjem in Irino Shayk. Slednja je namreč zapustila dom, ki si ga je delila z Bradleyjem.

Medtem ko eni ugibajo, da sta se Lady Gaga in Bradley zapletla med snemanjem filma Zvezda je rojena, glavni akterji zaenkrat ne komentirajo dogodkov.

Bradley Cooper in Lady Gaga sta sicer zanikala, da sta v zvezi, drugih izjava pa nista dajala. Neimenovani vir je za ameriške tabloide povedal, da je zaradi Irininega odhoda Lady Gaga precej potrta.

"Zaradi njune prekinitve se počuti zelo slabo, ima tudi slabo vest. Noče začeti zveze z igralcem, hudo pa ji je zaradi Irine, saj se zaveda, da so govorice o njuni aferi zagotovo bile eden od sprožilcev za razhod in da je film, v katerem je igrala skupaj z Bradleyjem, vplival na Bradleyjev in Irinin odnos," dodaja vir.

Dodaja še, da se je ruska manekenka počutila ogroženo, težko je prenašala dejstvo, da njen mož preživlja veliko časa za Lady Gago. Vsak dan naj bi imela ljubosumne izpade, njun zakon pa je bil že več mesecev v krizi.